Weekendul iubirii. Teatru, operă și filme de aventuri, sâmbătă și duminică, la Constanța

388
Weekendul iubirii. Teatru, operă și filme de aventuri, sâmbătă și duminică, la Constanța - fotofondweekendtraviata-1581699046.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii, îndrăgostiți sau nu, vor avea parte, weekendul acesta, de multe evenimente culturale, muzicale și artistice. Cum vremea se anunță călduță și plăcută, după o plimbare sub soare, la malul mării, vă puteți relaxa la teatru, la film sau la concert.

De mână cu sufletul pereche, cu familia sau pur și simplu cu gașca de prieteni, nu vă veți plictisi în acest sfârșit de săptămână. Fie că alegeți o cină romantică, fie că mergeți la fast-food, peste tot veți găsi petreceri tematice și produse de Valentine’s Day.

Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 19.00, sunteți invitați la comedia "Barza domnului ministru", o producție a Teatrului Principal. În regia lui Lucian Iancu, piesa reprezintă una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez. Alături de Adriana Trandafir, pe scenă vor urca actorii: Gabriel Fătu, Mihai Ciucă, Laura Cosoi și Doina Teodoru.

Organizatorii propun un spectacol viu, plin de energie și voie bună, la care actorii și regizorul vă invită să râdeți și să vă simțiți bine.

Dacă sunteți adeptul muzicii mai clasice, la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", duminică, de la ora 18.30, va fi pus în scenă spectacolul de operă "Traviata" a cărui muzică a fost compusă de Giuseppe Verdi. Regia artistică este semnată de Anghel I. Arbore iar scenografia, de Cătălin I. Arbore. Corpul de soliști este format din: Laura Basarabeanu, Doru Iftene, Vasile Chișiu, Stela Sîrbu, Mădălin Băldău, Bogdan Ocheșel, Adrian Pîrlea, Constantin Acsinte, Ionela Duma și Adrian Bădilă. Conducerea muzicală este asigurată de Gheorghe Stanciu.

Aventuri cu arici

Și celor mici le puteți face program, la cinema, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin". Sâmbătă, de la ora 12.00, ei pot afla povestea și aventurile curajosului arici Sonic. De la ora 15.00, tot un arici îi va distra pe copilași, în pelicula "Latte și cristalul fermecat".

Dacă aveți poftă de un film de epocă, de la ora 17.30, va fi proiectat filmul "Emma", o satiră somptuoasă despre diferențele de clasă și despre chinurile maturizării. Apoi, de la ora 20.00, când cei mici se duc la nani, cei peste 15 ani au șansa de a ajunge pe "Insula fanteziilor", într-un film de aventură, horror.

Duminică, de la ora 12.00, revine "Patrula cățelușilor". Apoi, de la ora 15.00, va fi proiectată pelicula "Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn", nerecomandată copiilor mai mici de 15 ani. Aventura continuă apoi după-amiază, de la 17.30, cu "Insula fanteziilor", iar seara, de la ora 20.00, cu povestea domnișoarei "Emma". Prețul unui bilet întreg, la oricare dintre spectacolele din week-end, este 16 lei. Copiii, elevii și studenții plătesc patru lei biletul, iar pensionarii opt lei.

Anti Valentine’s Day, cu Țapinarii

Și dacă v-ați săturat de atâta dulcegării, în săptămâna îndrăgostiților, duminică, 16 februarie, sunteți așteptați la un concert de Anti Valentine’s Day. Formația vocal - instrumentală de două voci și o chitară - Țapinarii – îi invită pe constănțeni, indiferent de starea civilă, de la ora 19, la club Doors, la concertul tradițional Anti Valentine's Day. Vor fi doar versuri sincere, fără dulcegării inutile, fără promisiuni și declarații siropoase, ci doar un concert rupt din viața reală! Protagoniștii serii de duminică sunt binecunoscuții și admirații Cosmin Covei și Adrian Năstase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
Stire din Cultură-Educație : Ce filme puteți viziona în acest weekend
Joi, 16 Ianuarie 2020
Stire din Cultură-Educație : In memoriam Vasile Cojocaru
Pagina a fost generata in 0.5146 secunde