Week-end de… râs în teatrele constănțene

237
1
Week-end de… râs în teatrele constănțene - fondweekend-1458324856.jpg

Articole de la același autor

Ne bucurăm să anunțăm publicul constănțean că, în acest week-end, agenda de spectacole a prevăzut două comedii la Teatrul de Stat, una din repertoriul mai vechi și una mai… proaspătă.

Așadar, sâmbătă, 19 martie, de la ora 19, celebra comedie satirică de Beaumarchais "Nunta lui Figaro" - sau "Ziua (cea) mai nebună" - îi va avea în distribuție pe Tani Stefu, Bogdan Caragea, Luiza Sarivan, Luiza Martinescu Toma, Cristina Oprean, Lana Moscaliuc, Cosmin Mihale, Florentin Roman, Laura Craciun, Ionut Alexandru, Dan Cojocaru, Alexandru Iacov, Daniela Ivanciu.

Un spectacol de două ore și jumătate cu replici savuroase, răsturnări spec-taculoase de situații, efecte comice, un ritm susținut al acțiunii, cu unul dintre cele mai celebre și cuceritoare personaje din istoria teatrului universal: Figaro.

Duminică, 20 martie, de la ora 19, e rândul unei farse a comediografului francez Georges Feydeau - "Să ne răzbunăm, iubito". O comedie plină de ritm și răsturnări spectaculoase de situații cu un final surpriză. Un spectacol relaxant, care îi va avea în distribuție pe Maria Lupu, Mihai Sorin Vasilescu, Remus Archip, Dan Cojocaru, Liliana Bărăscu/Laura Iordan, Mirela Pană, Adrian Dumitrescu, Cosmin Mihale

v v v

La Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", duminică, 20 martie, de la ora 19, opera "Trubadurul" o va avea în rolul principal pe japoneza Setsuko Iitsuka, alături de care vor mai evolua soliștii Răzvan Săraru, Manabu Iitsuka (Japonia), Viorel Trofin, Alina Drăgan (București), Ionela Duma, Andrei Băican, Iulian Bratu. Dirijor - Koichi Inoue (Japonia).

v v v

"Șoricelul Kiți-Kiț" intră de duminică, 20 martie, în repertoriul Teatrului pentru copii și tineret "Căluțul de mare". Premiera se va juca în dublă reprezentație, de la orele 11 și 12.30. Piesa, după scenariul Monicăi Patriciu, poartă semnătura regizorului băcăuan Gheorghe (Geo) Balint, căruia îi aparține și scenografia spectacolului, iar muzica este asigurată de compozitorul Dan Bălan.

Micuții vor descoperi o lume a cărților, cu un parfum aparte în care un șoricel extrem de drăguț și manierat este nevoit să înfrunte două pisici malițioase, totul desfășurându-se într-un spectacol, cu multe pilde și învățături pentru copii, părinți, bunici, pentru toți cei ce doresc să își aducă aminte că "în viață se întâmplă și minuni: și tocmai minunile astea fac viața frumoasă".

Comentează știrea

adevar
19 martie 2016
adevar

Noi radem cand mor romani

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Spectacol de teatru  cu Trupa Suflețel
Pagina a fost generata in 0.7855 secunde