Vreți să știți ce-au mai făcut "Cei trei purceluși"?

259
Vreți să știți ce-au mai făcut

Articole recomandate

Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" îi invită duminică, 1 iulie, începând cu ora 11.30, pe cei mici, la spectacolul "Cei trei purceluși", în regia lui Gheorghe Balint. 


Conform clasicei povești, purcelușii din poveste au hoinărit toată vara, au cântat, s-au jucat și s-au distrat. La un moment dat, s-au trezit că a venit toamna, a început să bată vântul și să plouă și abia atunci purcelușii au început să-și facă griji, dându-și seama că au mare nevoie de o casă care să-i apere de vremea rea, dar și de lupul cel rău. 


Muzica acestei piese este semnată de Dan Bălan, iar decorurile îi aparțin lui Adrian Drăguț. 


Povestea lui Serghei Mihailov, regizată de binecunoscutul regizor Gheorghe Balint, le aduce în prim plan micuților cele trei personaje extrem de haioase, Nana, purcelușul cel mic (fetiță), Nunu, purcelușul mijlociu, puțin bâlbâit și emotiv, dar și pe Nini, purcelușul cel mare. 


Desigur, din decor nu lipsește nici Lulu, lupul cel flămând și fudul. În concluzie, acesta este un spectacol extraordinar pentru micuți, dar nu numai, ci și pentru părinți, bunici, o lecție despre prietenie, toleranță și despre cum pot fi învinse toate greutățile prin optimism, voioșie, muncă și bunăvoință. 


Cu această ocazie, publicul va putea urmări aventurile celor trei purceluși, joaca, zbenguielile lor și toate peripețiile prin care trec. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Iunie 2018
Stire din Cultură-Educație : O nouă premieră: "Portret de familie"
Pagina a fost generata in 0.6075 secunde