Vreți să petreceți o seară lirică?

297

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" invită publicul constănțean, în această seară, începând cu ora 18.30, la o seară lirică, în care vor putea fi audiate lucrări din creația compozitorilor Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini, Pietro Mascagni, Tiberiu Brediceanu, George Grigoriu, Nicolae Bretan etc. Soliști vor fi tenorul Doru Iftene, iar la pian va cânta Andrada Ștefan.

Licențiat al Universității de Arte

"G. Enescu" din Iași, în prezent solist al Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanța, Doru Iftene s-a specializat sub îndrumarea maeștrilor George Emil Crăsnaru și Georgeta Stoleriu. Repertoriul său cuprinde numeroase roluri principale: Alfredo - "Traviata", Edgardo - "Lucia di Lammermoor", Nemerino - "Elixirul Dragostei", Eisenstein - "Liliacul" etc.

Licențiată a Academiei de Muzică din Cluj, pianista Andrada Ștefan este absolventă a Masteratului în Stilistica Interpretării Muzicale - Specializarea Pian, la aceeași Academie (2012). În prezent, ea este profesor la catedra de pian a Colegiului Național de Arte "Regina Maria" și maestru corepetitor la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".

În palmaresul său figurează importante premii la concursuri naționale și internaționale și a participat la cursuri de măiestrie susținute de Cordelia Hofer și Alexander Mullenbach din Salzburg, George Sava (Berlin). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : "O sole mio" pentru iubitorii de operă
Pagina a fost generata in 0.3358 secunde