Vladimir Beliș va primi titlul de Doctor Honoris Causa, la Constanța

357

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța (UOC) îi va decerna, astăzi, la ora 12.00, titlul de Doctor Honoris Causa renumitului prof. univ. dr. Vladimir Beliș, membru de onoare al Academiei Române și membru titular al Academiei de Științe Medicale din România. Distincția îi va fi înmânată pentru contribuția deosebită adusă dezvoltării medicinei legale românești.

Cu o carieră impresionantă, de peste 60 de ani, Vladimir Beliș, prin calitatea sa de profesor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", de director al Institutului Național de Medicină Legală "Mina Minovici", dar și de președinte al Societății Române de Medicină Legală, a determinat o evoluție a standardelor profesionale, universitare și științifice.

În plus, el a contribuit, în mod direct, la perfecționarea organizatorică a rețelei naționale de medicină legală și a susținut conștientizarea problematicii eticii medicale. Precizăm că Vladimir Beliș, acum în vârstă de 88 de ani, și-a dedicat jumătate de secol de viață medicinii legale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5799 secunde