Viral pe Facebook: "Ion e inteligent. Fii ca Ion!"

920
Viral pe Facebook:

Articole recomandate

Facebook-ul este invadat de un nou cod de bune practici, avându-l ca personaj principal pe… Ion. "Fii ca Ion…" este un adevărat dicționar de situații și contexte în care tinerii de astăzi au uitat de rațiune și bun simț și nu mai știu cum să se comporte. Iată câteva exemple care au împânzit Facebook-ul:

"Ion e în oraș. Ion vede un om al străzii. Ion îi cumpără de mâncare și o sticlă cu apă. Ion nu face poze când face asta. Ion e inteligent. Fii ca Ion!";

"Ion este la o petrecere. Ion se distrează foarte mult. Ion nu publică un album întreg pe Facebook, pentru că nu vrea ca lumea să creadă că se plictisește. Ion știe că dacă te distrezi nu trebuie să publici fotografii la fiecare 5 minute. Ion e inteligent. Fii ca Ion!";

"El este Ion. Ion tocmai și-a cumpărat ceva scump. Ion nu postează pe Facebook despre asta, pentru că el nu vrea să se laude. Ion e inteligent. Fii ca Ion!";

"El este Ion. Ion vrea să își facă o poză. Ion nu are de gând să aplice 12 efecte pe poză și după aceea să zică "#noeffects" sau #NaturalBeauty pentru că știe că va fi stupid. Ion e inteligent. Fii ca Ion!"

"El este Ion. Ion conduce. Ion nu aruncă gunoaiele pe geamul mașinii, el duce gunoaiele la coșul de gunoi. Ion e inteligent. Fii ca Ion!"

"El este Ion. Ion tocmai a postat o poză pe Facebook. În descrierea sa, Ion nu a copiat un citat celebru, pentru că nu vrea să folosească ceva a cărei semnificație nu o înțelege. Ion nu se crede intelectualul secolului doar pentru că poate folosi citate de Bukowski/Einstein. Ion e inteligent. Fii ca Ion!"

"El e Ion. Ion se duce la sală. Ion nu își face 15 selfie-uri în oglindă și nu dă check-in de fiecare dată când e la sală. Ion e inteligent. Fii ca Ion!"

"El este Ion. Ion este student. Ion are foarte mult de învățat. Ion nu publică fotografii la fiecare 10 minute cu citate gen studyhard sau #chefdeînvățatomoară-mă, pentru că știe că e o pierdere de timp și nu simte nevoia să pară că învață în fața prietenilor. Ion e inteligent. Fii ca Ion!"

"Ion este online pe facebook. Lui Ion îi place să joace Candy Crush și alte jocuri similare. Cu toate acestea, Ion nu trimite 100 de cereri către toți prietenii săi, pentru că știe că aceștia nu dau doi bani pe jocurile acestea. Ion e inteligent. Fii ca Ion!"        

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6268 secunde