Violența, văzută prin ochii a 300 de liceeni

148
Violența, văzută prin ochii a 300 de liceeni - violenta-1437320298.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Piața Ovidiu va fi gazda unei noi expoziții fotografice, "Fețele ascunse ale violenței", organizată de Asociația Sigma Development, InterCultural Iceland, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Centrul de Resurse pentru ONG-uri Centras Constanța.

Această expoziție este reali-zată în cadrul proiectului "Tineri fără etichete", proiect de pro-movare a diversității în școala românească, ce își dorește să atragă atenția asupra problemelor de violență între elevii de liceu oferind o abordare complexă ce implică diverse metode de educație non-formală și mobilizare a cetățenilor.

Cei 300 de tineri care vor expune sunt liceeni de la Colegiul de Marină "Al. I. Cuza" din Constanța, Colegiul "Dobrogea" Castelu, Grup Școlar Cumpăna, Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" din Mangalia.

Expoziția "Fețele ascunse ale violenței" își dorește să aducă în atenția publicului problema tole-ranței și a discriminării prin expunerea fotografiilor realizate chiar de tinerii participanți la proiect.

Proiectul se desfășoară pe parcursul a 15 luni, iar finanțarea tuturor activităților desfășurate este asigurată prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România, cu o sumă totală nerambursabilă în valoare de 130.769.48 euro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.098 secunde