Vine rândul elevilor de-a IV-a să treacă emoțiile evaluărilor

203
1
Vine rândul elevilor de-a IV-a  să treacă emoțiile evaluărilor - vinerandulelevilor-1432479093.jpg

Articole de la același autor

Începând de mâine, 26 mai, începe Evaluarea competențelor dobândite în ciclul primar la finalul clasei a IV-a, cu proba la limba română. Ea va fi urmată, pe 27 mai, de proba la matematică.

Ultima evaluare a competențelor, cea la clasa a VI-a, va începe pe 2 iunie, cu proba de limbă și comunicare. Pe 3 iunie, va avea loc proba la matematică și științe ale naturii.

Durata alocată rezolvării testelor de evaluare este de 60 de minute pentru fiecare test la clasa a IV-a și tot câte 60 de minute pentru fiecare test de la clasa a VI-a. Testele au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaționale.

Evaluările se vor desfășura în timpul orelor de curs, în funcție de programul fiecărei unități de învățământ.

Testele vor fi evaluate în școală de cadrele didactice din respectiva unitate de învățământ. Fiecare test va fi evaluat de două cadre didactice, iar rezultatele individuale obținute nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei, precizează metodologia. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5611 secunde