Vin americanii la Universitatea "Ovidius"

129

Articole de la același autor

Asociația de Studii Americane din România, Comisia Fulbright și Universitatea "Ovidius" din Constanța organizează, în zilele de 10 și 11 octombrie, Conferința de studii americane intitulată "(Im)Migration Patterns: Displacement and Relocation in Contemporary America / Modele de Imigrare: Dislocare și relocare în America contemporană". 


Prof. univ. dr. Shirley Geok-lin Lim (Universitatea din California, Santa Barbara, SUA), conf. univ. dr. Marietta Messmer (Universitatea din Groningen, Olanda), conf. univ. dr. Lonce Sandy-Bailey (Universitatea Shippensburg, Pennsylvania, SUA) vor susține prelegeri despre problematica imigrării, a abordării ei din punct de vedere politic, social, economic și cultural, dar și alte diferite aspecte. Se vor alătura în calitate de participanți la secțiunile conferinței, profesori români și străini, provenind de la mai multe universități și institute din România și din Statele Unite ale Americii. 


Deschiderea va avea loc pe data de 10 octombrie, ora 9.30, în Sala Senatului, iar lucrările conferinței se vor desfășura în Campus Corp A.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7013 secunde