Vernisaj la deschiderea Consulatului onorific al Austriei

161
Vernisaj la deschiderea Consulatului onorific al Austriei - vernisajladeschiderea-1463322180.jpg

Articole de la același autor

Mâine, va avea loc la Constanța deschiderea oficială a Consulatului Onorific al Republicii Austria, a cărui activitate va fi coordonată de Marius Mihail Puiu, consul onorific al Republicii Austria, în calitate de șef al oficiului consular, cu sediul în Constanța, având drept circumscripție consulară județele: Constanța, Brăila, Călărași, Galați, Ialomița și Tulcea.

Consulatul onorific al Republicii Austria la Constanța este al treilea deschis în România, după cel de la Timișoara (2001) și cel de la Sibiu (2010) și marchează recunoașterea importanței pe care o acordă Republica Austria relațiilor politice, economice, comerciale, culturale și științifice cu România. Consulatului Onorific la Constanța îi revine totodată și un rol esențial în sprijinirea eficientă a cetățenilor austrieci, care domiciliază, muncesc sau se află ca turiști în aria circumscripției consulare.

Evenimentul va fi marcat și de vernisajul expoziției de fotografie "Proiectul Ovidiu", semnată de artista austriacă Zita Oberwalder, un proiect al Forumului Cultural Austriac, în colaborare cu Muzeul de Artă Constanța.

În cadrul vernisajului, studenți ai Facultății de litere, specializarea Limba și literatura germană din cadrul Universității "Ovidius", vor recita versuri din opera lui Ovidiu în limbile latină, română, germană, engleză, franceză, italiană și turcă.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Mai 2016
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj la Muzeul de Artă
Joi, 03 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj de grafică și icoane
Joi, 11 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj inedit la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5451 secunde