"Vama" și "Celelalte Cuvinte" fac litoralul să vibreze în acorduri rock

392

Articole recomandate

Trupa Vama, al cărui solist este cunoscutul artist Tudor Chirilă, vine la Constanța, într-un concert extraordinar, în Doors Club, sâmbătă, 11 noiembrie, ora 20.00. Vama este o formație românească de muzică pop-rock, formată în 2006, în urma destrămării trupei Vama Veche. Primul album al trupei a fost lansat în 2008 și poartă același nume cu cel al trupei, iar cel de-al doilea album este intitulat "2012", datorită anului în care a fost lansat. În 2017 urmează lansarea celui de-al treilea album, acesta fiind în totalitate în limba engleză.

Tot Doors Club, duminică de această dată, 12 noiembrie, de la ora 19.30, le aduce constănțenilor trupa "Celelalte Cuvinte".

De 35 de ani împreună, "Celelalte Cuvinte" este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-și, de-a lungul timpului, atât componența, cât și stilul, "Celelalte Cuvinte" a devenit o trupă-legendă a rockului românesc, cu o identitate aparte.

Așadar, în acest week-end vă puteți bucura de cele mai frumoase experiențe muzicale live și puteți alege să cântați alături de artiștii preferați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Concert  Leo Iorga&Pacifica  la Doors Club
Joi, 22 Septembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Holograf, în concert în Doors Club
Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Vama revine pe scena Clubului Doors
Pagina a fost generata in 0.4324 secunde