Vezi varianta desktop
Înapoi la ediţia de astăzi
Cultură-Educație

UPDATE - CONSTANȚA VA AVEA LICEU MILITAR DE MARINĂ. Reînființarea instituției a fost aprobată

Ştire online publicată Vineri, 12 Ianuarie 2018
de Andreea PERHAIȚĂ
Citeste articolul
DE POMANA
ACEST LICEU S-A REINFIINTAT SA SATISFACA NISTE ORGOLII A UNOR GLOABE BATRANE DIN ARMATA CE MANANCA PENSII DE SUTE DE MILIOANE ...SI SE PLICTISESC TOATA ZIUA !
de la AUREL
de foame
poate numai de foame oarece tineri sa se inscrie la lmm,nici inainte nu aveau prea multi candidati,in primul rand duceau o viata cazona in care fel si fel de animale bicopitate se ocupau de programul lor,absolventii nu performau putini dintre ei luau admiterea la academie cei mai multi asigurau grosul de la scoala de maistrii,asa ca pare o idee moarta sincer nu vad vreun junior sa-si scoata nasul din telefon si sa treaca la arat coclaurile patriei
de la nae
Mutarea Colegiului Tehnic de Marina Constanța
Mutarea Colegiului Tehnic de Marina Constanța se face printr-o decizie luată iarași ” noaptea ca hoții !!”...fară consultarea persoanelor direct afectate și implicate, fară evaluarea repercursiunilor de ordin emoțional pentru 600 de familii din Constanța, care sunt și contribuabili la bugetul local și central și cetățeni cu drept de vot ai acestui oraș ..!! ...o decizie aberantă, controversată și abuzivă, luată de maxim 3 persoane ( în numele cui !??), ce se cred conducători de instituții publice .
de la Bejinariu Narciz
Vrem LMM dar nu în locația actualului COLEGIU
Mutarea Colegiului în locația care se vehiculează, ar fi o lovitură grea pentru elevii din internat, poate și pentru navetiști dar cu atât mai mult pentru cei care nu văd cu ochii buni aceasta mutare, care ar știrbi imaginea Colegiul fapt ce duce la scăderea numărului de elevi implicit și a performanței. Sunt sigur că majoritatea profesorilor nu sunt de acord cu această schimbare, așa că spun NU acestei schimbări.
de la Fost elev, actual navigator.
LMM
Ziceam asa de dragul de a scrie.desi sunt scarbit cand aud ci citesc mizeriile care se intampla pe meleagurile tarisoarei noastre sau a cui este in realitate(Dzeu stie).ma gandeam asa domnilor ministrii...hai sa stramutam 580 de elevi punandu le in pericol anul scolar si poate unora si viitorul si sa infiintam un fost liceu..care va avea pt inceput 100 de elevi eminenti.Ironia face ca sa fiu navigator stiti ce e culmea peste 80 la suta din comandantii pe care i am cunoscut au fost absolventi de licee tehnice precum Navrom.Auto.Tomis etc.licee de copii mai amarati dupa standardele voastre.Poate maine Mapn ul vrea sa desfiinteze si spitalul judetean pe motiv k vrea sa faca sediu NATO..unde ajungem?oare exista vreo limita in Romania pt abuz?Distrugem ceea ce exista fizic si vrem sa reinviem ceea ce am distrus in 1998.de ce s a desfiintat LMM ul?mai exista armata la noi?sau suntem niste simple marionete.ka sa nu mai zic de pensiile militarilor a celor care vezi Doamne ne au aparat tara.dupa 35 de ani de munca ce pensie are un dr.un profesor.in fine...vorbe in vant si nu uitati domnilor ministrii...Nu puteti voi sa ne dati cat putem noi sa ducem!.
de la Ionut
abuz
consider un abuz din partea primariei si ISJ luare acestei cladiri a actualului lic, Navrom. Poate e o idee buna reinfiintarea lic. militar, dar sa fi ales alta locatie din palas sau la lic. Parvan, ca acele licee nu au multi elevi, nici performante. Liceul de marina este cu traditie, profil cautat, singurul din zona, sunt 500 si ceva de elevi si vreo 55 de anagajati, are rezultate bune la concursuri si Bac (comparand cu alte licee tehnice). Nu s-a investit in cladire dar sunt multe laboratoare dotate si s-au facut mari eforturi de catre profi si elev pt ceea ce exista acolo. Mutarea in alt sediu, in alta zona a orasului, mai ales si intr-una defavorizata duce sigur la desfiintare. Multi dintre actualii elevi nu vor mai veni ca trebuie sa schimbe 2-3 mijloace de transport, altii noi nu se vor mai inscrie la cls. 9 si asta e inceputul sfarsitului,,, distrugem ceva ce merge bine.
de la prof.
Scuze șefu!
Am scris "Tomis"? Am vrut sa scriu "de Marina", dar cine le mai deosebește? Pentru mine tot nu contează!
de la Decebal F.
Sa traiti șefu!
Așa este!. Oricum Colegiul Tehnic Tomis ne cam golea veniturile primariei: cantina, internat, centrala, profesori ..... si asa erau prea multi elevi si nu aveam sa le dam loc de munca! Noroc cu Traian ca a mai scăpat de nave...
de la Decebal F.
Politica
M.Ap.N. va da la schimb o suprafata de 5,011 ha cu o valoare contabilă de 4.707.128,97 lei situată în zona Industrială Palas. După preluare, imobilul transmis se va utiliza pentru construcția de locuințe sociale prin programe de incluziune și programe cu fonduri europene, conform Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Constanța. Cine nu crede, poate consulta proiectul de "Hotărâre a Guvernului privind transmiterea imobilului 3282 din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Apărării Naționale în domeniul public al municipiului Constanța, județul Constanța" la http://dlaj.mapn.ro/
de la Mihai Tudose
Saraca limbă română
Ai grave probleme cu gramatica, băiete! Te aștept la cursuri!
de la Profesor
Spre informare
Exista deja! Se numeste "Calutul de Mare" : http://www.bazanavala.ro/gradinitacta
de la Cititor
Grădiniță de marină
Să se înființeze și o grădiniță de marină
de la vmvnvih
Va multumim, dupa spune-ti ca elevii sunt puturosi vand defapt ii scarbeste scoala
Dupa ce ca scoala noastra nu avea cele mai bune dotari acum trebuie sa ne mutam intr-o scoala mult mai mica si la periferie din auzite... Eu spre exemplu sunt navetist si ajung cu greu si la liceul din poarta 6, apoi sa fie mutat pentru a ne destrama si creea un alt liceu care nici macar nu se stie ca va ocupa toate locurile scolii pe care ne-o iau, furt pe fata.
de la Elev
Dezinformare
Stimata doamna, furnizati informatii eronate. Inca nu s-a emis hotararea de guvern pt infiintarea licrului. De fapt nici hotararea de consiliu local nu s-a emis. Nu Primaria si ISJ au hotart locatia. MiApN a solicitat locatia. Ar trebui sa va informati mai bine. Mih bate campii. Un taran prost, infumurat! El nu a facut NIMIC.
de la Cititor
Viitor LMM-ist
Va rog sa cititi cu atentie articolul de mai sus: Primaria Constanta și ISJ Constanta au stabilit care va fi sediul liceului militar. Ministerul Apararii NU a furat nimic!
de la Parinte
Cheltuieli bugetare inutile
Pe cand si o scoala generala militara de marina? O aiureala cu bani publici. La un necesar de maxim 20 -30 ofiteri si maistri militari pe an pentru Marina Militara nu vad rostul acestei institutii. Dar ce mai este normal in tara asta? Dupa institutul Cantacuzino, armata urmeaza sa mai infiinteze si alte structuri diverse. Doar are un buget de 2% din PIB nu?
de la lucian56
Liceul de Marina
De ce Ministerul Apararii nu isi reinfiinteaza liceul in locatia lor din Coiciu? Cum sa furi spatiul altui liceu , care indeplineste conditii bune de scoala? Liceul se va desfiinta, in final, pentru ca spatiul de la Liceul Parvan - 8 sali de curs, nu acopera necesarul - 21 clase. Si daca se invata in 2 schimburi nu va fi spatiu!!! Atunci se va reduce nr de clase care vor fi alocate, iar amplasarea in locul Liceului Parvan, la marginea orasului, va duce, in final, la desfiintare. Se va ajunge in situatia actuala a liceelor de la periferia orasului: IGDuca (CFR-ul), Parvan, Pontica(fostul Palas). Daca se doreste reinfiintarea Liceului Militar de Marina-FOARTE BINE, dar sa se realizeze acest fapt in fosta lor locatie, alaturi de Scoala de Maistri. Acolo au dotari, laboratoare, camin, cantina. De ce sa distrugi un liceu cu traditie, care-si face treaba bine ??? Liceului Militar de Marina se poate reinfiinta, daca nu mai au spatiul din anii 80-90, in sediul Liceului Parvan. Sa-si renoveze scoala, cantina si internatul de acolo, care nu mai functioneaza de zeci de ani. Am depus eforturi PROPRII mari, pentru ca ai nostri elevi sa invate in conditii decente . AM RENOVAT, VARUIT SI VOPSIT SINGURI SCOALA, AM DOTAT CUM AM PUTUT DIN SPONSORIZARI CABINETELE SI LABORATOARELE. SI ACUM VREM SA LUAM SPATIUL CA ARATA BINE???
de la Parinte
Infiintare Liceu Military Marina
Sunt deja destui labagii si pedofili
de la Marinar
Găsiti pe CIA/FSB Ziare.com
Ce inseamna TEROAREA militarata intr'un bantustan de nelumea a patra. Dupa un protest in fata sediului PSD din Tampitopole, copacii din zona au fost...toaletati(ce barbarism, Coane Fănică!), adica, au fost macelariti pt ca un protestatar s'a urcat in unul din ei pt a scapa de...hingherii "jandarmi". Pe CIA Ziare.com(la care au devenit...criminali-aktzionari si FSBistii Rusiskkriotzi) găsiti explicatia macelului - ordin de la sinisterul apărării natziganale! Repet. CoMuismul ceausist, sau Regimul Burgheziei Rosii Satanice, a însemnat Dictatura Militarat-SeKurista. Din 2005, cand fosta Romanie a fost okupata de Amerikknari, Rromarlania e terorizată de Dictatura Militarata - vezi fenomenele Oprea si Coldea, aproape maresalii Izmana, primul si, respectiv, Cauboul, al doilea(Koldayi fiind cunoscut pt pălăria imensa de cawboy pe kap si copitele pe masă cand isi primea...sclavii in grajd(birou)
de la Liviu Chilian
Ce'i lipsea...Rromarlanului! Tichie de markkritar
Asa vegeteaza un bantustan de nelumea a patra. Sărăcie lucie pt 95% din gnomulatie"(populatie"). Boli endemice in sulime. Analfabetism. Exodul sulimii. Decadența satanica a 1% din gnomulatie: politicastri si merdialqaedani ce instituie faradelegea ca mod de antiviata. Teroare exercitată de catre militarati si seKuristi. Asalt religios permanent al clericilor-decadenti, dezumanizati. Lista poate continua. Vedem, caracteristicile antivietii intr'un bantustan, se verifika in Rromarlania. Skkli militarate! Si nu profesionale. Copiii care vor fi "atrasi" de skkla militarata, nu au de unde sa stie ca, de fapt, vor fi carne de tun in razboiul Amerikknaro-Rusiskkriot, sau ucigasi daca...sulimea se va fi răsculat ca la '989. "Părinții" ar trebui sa stie! Sa nu'si lase copiii sa ajunga in ghearele Mortii Amerikknare! "Părinții" ar trebui sa LUPTE acum sa ELIBEREZE fosta Romanie din ghearele Satanei Jewnglishtanez-Amerikknare; Satana ce a okupat Gura de...Raie si au facut din politicastri si pergaitze(merdialqaedani), monstri apokaliptici pe care numai focul iadului ii va fi...exterminat! Amin!
de la Liviu Chilian
Colegiul tehnic...
Se poate desfiinta fara a se pierde ceva .Elevii sa fie preluati de Liceul militar ,iar profele la recalificare .
de la fani
Lic de marina
La lic de Marin a sunt acum 600 elevi care vor merge... unde?
de la Murder
Ceva prostie
Intai se distruge liceul militar de marina de la Academie, apoi MAPNul fura sediul Liceului de Marina Civula de la Ministerul Educatiei. Sa isi faca singuri ! sau nu sunt in stare ???
de la George Grosu
Social Eveniment Sport
Cultură-Educație Politică Economie
Actual Monden Fun
Arhiva