UPDATE / Alegeri la Universitatea "Ovidius". Cine va fi noul RECTOR? Informații de ULTIMĂ ORĂ

1151
UPDATE / Alegeri la Universitatea

Articole de la același autor

La această oră, la Universitatea "Ovidius" din Constanța, se află în plină desfășurare alegerile pentru funcția de rector.

Aproximativ 700 alegători sunt așteptați la cele trei secții de votare pentru a alege dintre cei trei candidați.

"Organizarea de alegeri cu respectarea normelor de distanțare socială reprezintă o provocare, iar felul în care se prezintă secțiile de votare poate fi un model de urmat în perspectiva alegerilor locale din septembrie.

Noi suntem prezenți cu observatori, pentru a monitoriza corectitudinea procesului electoral", au transmis reprezentanții Centrului pentru Resurse Civice.

În cursa pentru funcția de rector sunt trei candidați: prof. univ. dr. Eden Mamut, conf. univ. dr. Dan Iliescu și prof. univ. dr. Octavian Dumitru Unc.

UPDATE

"Prezența la vot în turul I al alegerilor pentru funcția de rector, până la ora 10:00, este de 17,70%", potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central al Universității "Ovidius" din Constanța. 



UPDATE 
Prezența la vot în turul I al alegerilor pentru funcția de rector, până la ora 12:00, este de 36,16%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central al Universității "Ovidius" din Constanța.


UPDATE
Prezența la vot în turul I al alegerilor pentru funcția de rector, până la ora 14.00, este de 55,20%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central al Universității "Ovidius" din Constanța.


UPDATE
Prezența la vot în turul I al alegerilor pentru funcția de rector, până la ora 16:00, este de 69,34%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central al Universității "Ovidius" din Constanța.


UPDATE
Prezența la vot în turul I al alegerilor pentru funcția de rector, până la ora 18:00, este de 77,23%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central al Universității "Ovidius" din Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1683 secunde