Universitatea Maritimă implementează o platformă electronică pentru studenți

153
Universitatea Maritimă implementează o platformă electronică pentru studenți - universitate-1571344191.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța inaugurează, astăzi, la ora 13.00, platforma electronică "Get together-practical tools for youth engagement", realizată în cadrul unui proiect Erasmus. 


Potrivit managerului de proiect, prof. univ. ing. Dumitru Deleanu, tot atunci va avea loc și workshop-ul pentru implicarea tinerilor, manifestare care are ca scop asigurarea mijloacelor pentru încurajarea unei participări mai puternice a tinerilor la viața democratică și civică din Europa. În același timp, se are în vedere lărgirea, dar și aprofundarea participării lor politice și sociale de la nivel local, la nivel național și european. 


"Obiectivul principal al proiectului este promovarea implicării active a tinerilor prin crearea unei platforme inovatoare de comunicare on-line, pentru un dialog între aceștia și cei responsabili, de formare și cooperare în cadrul politicilor pentru tineret, în implementarea strategiilor regionale de dezvoltare durabilă, precum și înființarea unei rețele de tineret balcanice pentru cooperare și comunicare", a declarat cadrul didactic. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2857 secunde