Unde puteți petrece Valentine’s Day

235
1
Unde puteți petrece Valentine’s Day - valday-1518543912.jpg

Articole de la același autor

Pentru cei interesați să iasă în oraș astăzi, restaurantul "Harlequin" din Mamaia este o alternativă. Aici, constănțenii vor putea viziona, începând cu ora 20.30, comedia "First date" sau vor putea lua masa ascultând un concert de muzică live cu Cristian Munteanu, solistul trupei "Acoustic Dream" și trupa "Magnetic Duo", din componența căreia fac parte Corina Buzoianu (voce) și Ștefan Crăciun (chitară). 


Așadar, susțin organizatorii, iubitorii de teatru sunt invitați la o comedie "complicat de simplă, despre oameni enervant de complicați. Exact așa cum suntem noi toți". 


În concluzie, niciodată prima întâlnire nu decurge așa cum ne-am imaginat. Ca urmare, spectatorii vor fi învăluiți de emoții, stângăcii și vorbărie multă. Altfel spus, comedia "First Date" propune o caricatură a vremurilor în care trăim, concentrând totul într-o situație pe cât de banală, pe atât de amuzantă. Din distribuție, fac parte Camelia Pintilie, Victoria Răileanu, Andrei Seusan și Ionuț Oprea.


Comentează știrea

Zărzărică
14 februarie 2018
Ziua lui Valantais

Ziua îndrăgostiților trebuie sărbătorită românește, în fiecare zi, nu trebuie să iubim comercial, adică de dragul marketingului, pentru vânzare-cumpărare, pentru ca, comercianții să înmulțească, roooootunjească veniturile, oamenii trebuie să iubească tot mereu pe cei dragi : soție, soț, copii, părinții, bunicii, într-un cuvânt pe toți oamenii, așa dăm dovadă că iubim pe Dumnezeu și pe aproapele indiferent care este, mai cu seamă pe cei apropiați ! Ca respect pentru iubire, dragoste..., avem sărbătorile : ziua de naștere, ziua numelui, ziua în care s-a căsătorit religios și civil fiecare familie, sărbătorim multe alte evenimente frumoase petrecute în viața fiecăruia, marile sărbători religioase, naționale, ziua mamei : 25 MARTIE când sărbătorim BUNA VESTIRE, ziua femeii : ZIUA MIRONOSIȚELOR, vestitorii primăverii : 24 februarie, adică Dragobetele și 1 martie, mărțișorul, 24 iunie NAȘTEREA SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL ÎNAINTE MERGATORUL,în tradiția populară, această sărbătoare este numită Sânzienele și câââte și mai câte sărbători românești avem de sărbătorit ! Noi, românii nu avut de lucru și am adoptat sărbători străine, care nu au nimic în comun cu sărbătorile noaste românești, adică am adoptat : halueinul cel drăcesc, valentin'day-ul....., cei din afara României, au adoptat vreo sărbătoare românească ?! Nici un popor nu a adoptat vreo sărbătoare românească și noi, românii, hop țop, ne-am raliat celor rele, dragi români este bine și frumos să sărbătorim ce ne reprezintă, ca să dăm dovadă tuturor că ce avem de sărbătorit nu-s de înlocuit și nici de înlăturat, să iubim ce avem, că este foarte foarte foarte bun / bine și de neînlocuit !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Comedia este… "Undeva la mijloc"
Pagina a fost generata in 0.3389 secunde