Un spectacol de dans și teatru ce nu trebuie ratat! Simfonia dezUmanizării

865
9

Articole de la același autor

Într-o lume în care lucrurile merg alert și în care viața celui de lângă noi nu mai înseamnă nimic, într-un cadru în care nepăsarea a atins cote maxime, iar violența și răutatea au ajuns să fie cheia principală prin care mai marii lumii deschid uși, generația tânără se întreabă: Oare ce viitor ne construim? 


Sub semnul acestei întrebări, pe cât de banală, pe atât de reală și profundă, a luat naștere "Simfonia dezUmanizării", un spectacol de dans și teatru pus în scenă de școala de dans Total Dance Center (TDC), cu scopul de a trage un semnal de alarmă asupra necazurilor societății de astăzi. Dar care, totodată, dorește să aprindă în mintea și în sufletul oamenilor dorința și speranța de a crea o lume mai bună, o lume în care oamenii văd, simt și acționează pentru tot ceea ce este în jurul lor. 


Joi, 22 martie, de la ora 19:00, la Teatrul de Stat Constanța, va avea loc premiera spectacolului ce își dorește să schimbe mentalități, să descrețească frunți, să dea putere și speranță. Un spectacol cu o coregrafie aparte și un scenariu extrem de captivant. 


"Toți cei ce cred cu tărie că încă se poate, că omul este o forță de neînvins sunt așteptați ca, pentru o oră, să oprească timpul în loc și să continue să creadă, alături de generația tânără, ca lumea poate fi un loc ideal, în care omul încă mai poate fi om", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul artistic al TDC Constanța, Corina Tiron. 
Biletele pot fi achiziționate atât de la Teatrul de Stat, cât și de la sediul TDC. 




Comentează știrea

Gigi&Corina
16 martie 2018
Pedofilie si trafic de persoane

Ati fost avertizati de nenumarate ori despre faptul ca acest club de dans este obiectul unui dosar instrumentat de DIICOT avand ca obiect traficul de persoane.Totusi continuati sa le faceti reclama.Cat de mare este foamea de bani.Si apropo de articolul despre karate:v-ati intrebat ce face Totalul cu banii incasati din acest spectacol?

Gina
16 martie 2018
Bravo, TDC!

BRAVO,TDC! BRAVO, TDC! CUI NU II CONVINE, JOC DE GLEZNA! VA IUBIM PENTRU FRUMUSETEA SI BUCURIA PE CARE O ADUCETI IN NOI!

G.
17 martie 2018
Pt Gina

Cui nu ii convine ce? Adica tu esti de acord cu traficul de persoane? Inseamna ca intr un final vei da si tu declaratii la Diicot in calitate de complice! Si cine stie, poate primesti ce meriti conform legii pentru ca sustii asta.

G.
17 martie 2018
Pt Sorin Mihalache

Cand mai multi oameni iti spun ca esti beat te duci si te culci! Cand mai multi oameni uti spun ca oamenii astia au fost arestati iar acum sunt urmariti penal sub control judiciar, te informezi macar! Mergeti la Diicot, nu mai credeti orbeste vrajelile de la mizeria aia de centru!

Maria
18 martie 2018
Pentru TDC

Felicitari Total Dance Center pt performanta! Sunteti cei mai buni! Este un lucru normal sa aveti oameni care va invidiaza ! Succes

Cristian Daniel Osolos
18 martie 2018
Spectacol dans teatru

Ma numesc Ctistian Daniel Osolos, sunt coregraful si regizorul acestui spectacol. Ce pot sa spun... sunt profund mahnit si dezamagit sa citesc asemenea comentarii pe marginea promovarii unui spectacol a carui tema este chiar non-violenta sub orice forma. Asemenea comentarii care in primul rand nu îsi au locul aici, nu fac altceva decat sa murdareasca munca si imaginea unor artisti care au pus mult suflet si sudoare la realizarea acestui spectacol. In calitatea mea, va pot asigura de profesionalismul si daruirea pentru dans si artā, a acestui colectiv, de decenta, suportul si corectitudinea profesionala a centrului in sprijinirea acestui demers. Stiti cat este de greu sa construiesti un asrmenea proiect ca institutie independenta? Stiti cat de vitregita este arta independenta in tara asta dar mai cu seama in acest oras? Ar trebui sa sprijiniti acest proiect frumos si curajos, nu sa-l improscati cu noroi. Ar trebui sa puneti umarul sa construiti, nu sa distrugeti... va invit sa reflectati o clipa, sa va ganditi si mai ales sa ganditi. In alta ordine de idei, intr un stat civilizat, indiferent de acuzatii, in orice situatie, acestea sunt doar speculatii iar persoanele in cauza nevinovate pana la proba contrarie. Se cheama prezumtia de nevinovatie. Va multunesc, va invit la spectacol si... pace.

Pt Cristi
18 martie 2018
Pedofilie,prostitutie si trafic de persoane

Draga Cristi,singurul tau defect este ca esti imatur.In rest nu este vina ta ca esti fratele pedofilului Gigi Marian Osolos aflat momentan sub comtrol judiciar.Dar stii foarte bine cate fete a nenorocit.Se numeste favorizarea infraxtorului.Si sper r ca esti satisfacut de cum ti-a multumit Roxana Gurau pentru ca i-ai facut proiectul de licenta.In rest pace si liniste si non violenta.Dar ciudat cum ati ales sa vorbiti de funie in casa spanzuratului

Psihologie inversa
18 martie 2018
Pt Cristi

De ce nu vorbesti despre sutele de batai pe care le-ai luat de la fratiorul tau Gigi Marian Osolos? Fix voi v-ati gasit sa promovati "non-violenta". Psihologie inversa, ca sa ascundeti realitatea si sa manipulati prostimea.

Abuzuri inimaginabile
18 martie 2018
Draga Maria

Proasta idee sa folosesti pseudonimul"Maria".Este numele a doua victime din dosar!As dori sa cunosti performanta lui Gigi Oase in tortura.Si intradevar la manipulare psihoemotionala inculpatii GigiOaae si Corina Tiron sunt cei mai buni

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9463 secunde