Un nou spectacol pentru copii, în piațeta Perla

155

Articole de la același autor

Duminică, 16 august, de la ora 19.00, sunteți așteptați, din nou, în piațeta Perla din Mamaia, în cadrul evenimentului "Amfiteatrul cultural", să vizionați una dintre cele mai cunoscute povești ale lui Ion Creangă, "Povestea porcului".

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, iar timp de aproape o oră, vă veți convinge că, de cele mai multe ori, aparențele înșală și că porcușorul năzdrăvan nu este nicidecum ceea ce pare. În distribuție, îi veți vedea dând viață personajelor lui Creangă, cu multă măiestrie, pe Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Grațian Prisăcariu. Regia și scenariul îi aparțin lui Cristian Mitescu, scenografia lui Adrian Ștefănescu, iar muzica lui Dan Bălan.

"Povestea porcului" vorbește despre puterea iubirii, dar și despre faptul că răul învinge întotdeauna, numai dacă nu există iubire. Actorii care joacă în această piesă vă asigură că ingredientele principale ale acestui spectacol, umorul, muzica antrenantă vă vor capta atenția încă din primele minute.

Cei care vor asista la piesă trebuie să știe că masca este obligatorie. În plus, vi se recomandă să folosiți dezinfectantul pentru mâini, să respectați locurile indicate și să păstrați distanțarea fizică, de cel puțin doi metri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5747 secunde