Un nou premiu pentru actorie la Colegiul Național de Arte "Regina Maria"

358
Un nou premiu pentru actorie la Colegiul Național de Arte

Articole de la același autor

Așa cum ne-au obișnuit, elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" obțin premii importante, atât la concursurile de cultură generală, cât și la cele de specialitate.

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc, la Iași, ediția a treia a Festivalului Internațional de Teatru, Muzică și Dans "Grand Competition". Evenimentul a fost organizat de Teatrul "Luceafărul" din Iași. La secțiunea de teatru, elevul Bogdan Mihai Irimia, din clasa a V-a D, a reușit să impresioneze din nou cu talentul său, obținând premiul întâi. Acesta a interpretat un moment intitulat "Duhul din lampă", inspirat din basmul "Aladin și lampa fermecată", sub îndrumarea prof. Doinița Pindic.

În urmă cu o săptămână, Bogdan obținuse tot premiul întâi, la deja consacratul Festival Internațional de Teatru, Muzică și Dans pentru Copii și Tineri "Neghiniță" din Bacău, din juriu făcând parte Adriana Trandafir, actriță a Teatrului "Constantin Tănase" și profesor la Universitatea "Hyperion" din București.

De data aceasta, juriul a fost format din alte personalități culturale precum Tudor Rotaru, Daniel Onoae și Ana-Sia Cărăuș. Obiectivele acestei competiții, după cum au declarat organizatorii, sunt descoperirea și promovarea copiilor talentați, implicarea acestora în activități extracurriculare, deschiderea către dialog, crearea unui schimb de experiență la nivel cultural și stimularea creativității și a spiritului competitiv.

Pasionat de muzică, pe care o studiază intens, de actorie și de sport, elevul Bogdan Mihai Irimia își urmează visul și promite că nu se oprește aici, încercând să obțină cât mai multe premii care să-i răsplătească munca și care să-i dovedească talentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5581 secunde