Un eveniment inedit marca Danais Capidava

256
1
Un eveniment inedit marca Danais Capidava - uneveniment-1467994024.jpg

Articole de la același autor

În premieră, în Constanța, în Satul de Vacanță, lângă Casa Harghita, pe malul lacului, se deschide un parc tematic antic, ce va funcționa între orele 11-21 de pe 8 până pe 21 iulie.


Turiștii, dar și trecătorii vor putea asista la jocuri cu gladiatori, demonstrații militare - geți și romani, ateliere interactive civile și militare - antrenamente cu gladiatorii, tir cu arcul, atelier ceramică.


Permanent implicată în manifestările cu caracter istoric, evenimentul pe care DANAIS îl propune și de această dată se înscrie în linia pe care această asociație și-a asumat-o, încă de la înființarea sa în anul 2011, și anume de a valorifica potențialul turistic al monumentelor istorice, dar și a de promova bogăția culturală a Dobrogei.


Comentează știrea

Cosmin Stoica
10 iulie 2016
Sistem nou de lucru acasa!

Sistem nou de lucru acasa! Pentru timpuri moderne, metode moderne de castig! Acum exista mijloace pentru toti! Te asteptam in echipa noastra! Iti oferim instruire gratuita si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Pentru detalii, intră pe site-ul http://bit.ly/294Cexh

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6411 secunde