UMC vrea să atragă tot mai multe fonduri europene

503
UMC vrea să atragă  tot mai multe fonduri europene - umc6-1527170405.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța (UMC) a demonstrat, încă o dată, orientarea spre internaționalizare și capacitatea de a atrage fonduri europene pentru derularea programelor de dezvoltare și cercetare științifică. Ca urmare, instituția de învățământ a decis să implementeze un alt proiect finanțat prin programul Uniunii Europene ErasmusS+.

Potrivit reprezentanților UMC, obiectivul principal al proiectului îl constituie îmbunătățirea abilităților de angajare și a oportunităților de muncă ale angajaților în domeniul maritim și reducerea decalajelor existente între oferta educațională și piața muncii.

În cadrul acestui proiect, un grup de 20 de studenți și masteranzi de la Universitatea Maritimă Constanța au participat, săptămâna aceasta, la cursul pilot "Blended mobility for VET learner - Pilot course 2", la Academia Navală "Nicola Yonkov Vaptsarov" din Varna. Această etapă în care se desfășoară cursurile pilot este dedicată validării rezultatelor obținute și are ca scop testarea programului de pregătire online, predare față în față, testare și certificare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6588 secunde