Trupa "Zbumzzi" își ia rămas bun de la copii

159
Trupa

Articole de la același autor

După ce, timp de nouă week-end-uri consecutiv, trupa "Zbumzzi" i-a impresionat și le-a captat atenția la maxim celor mici, a venit timpul ca echipa de animatori să-și ia rămas bun de la ei.

Ultimul week-end de distracție "Hip Hip Zbumzzi-We Love to Play" va avea loc pe 9 și 10 septembrie, între orele 10.00 - 16.00, în Parcul Tăbăcărie.

Pentru că și-au dorit să facă ceva ine-dit, organizatorul proiectului, Asociația Ecsia Social Org, a invitat în parc, prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, și copiii defavorizați cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, pentru a se bucura de activitățile susținute de trupa "Zbumzzi".

O altă invitație a fost lansată și către Centrul de Zi Agigea, care a confirmat participarea unui număr mare de copii pe care îi au în grijă.

Programul va cuprinde reprize de face-painting, spectacol de dans cu studenți și absolvenți de la secția Coregrafie a Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius", jocuri interactive de stimulare a memoriei și atenției.

La atelierele de teatru, copiii vor avea parte de exerciții specifice artei actorului cu alți studenți și absolvenți de Arte.

Potrivit reprezentanților Asociației "Ecsia Social Org", acest proiect a pornit de la ideea că prin joc copilul dobândește anumite abilități necesare în viață: spiritul de inițiativă și, mai ales, încrederea în sine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 August 2017
Stire din Cultură-Educație : Seară de jazz  pentru constănțeni
Pagina a fost generata in 0.6009 secunde