Trupa "Taxi" susține un spectacol "Necenzurat"

176
Trupa

Articole de la același autor

Sâmbătă, de la ora 20.00, trupa "Taxi" revine la Constanța, în club "Doors", pentru a susține un spectacol sincer și nonconformist: "Necenzurat".

Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, "Taxi" este una dintre cele mai iubite și mai respectate trupe din România.

Originalitatea artiștilor este evidentă și fie că este vorba despre viața socială și politică, fie că e vorba despre dragoste, abordarea "Taxi" este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei. Pentru cei interesați, prețul unui bilet este 70 de lei.

Constănțenii mai sunt așteptați duminică, 25 februarie, începând cu ora 20.00, în aceeași locație, la concertul caritabil Jazz&Rock realizat de Adrian Naidin (voce, violoncel) și Ionuț Micu (percuție). Concertul va avea loc în cadrul campaniei "Music for Autism", care a debutat în toamna anului 2012, la inițiativa unei trupe constănțene, susținută de Clubul "Doors".

De atunci, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.

Prin această campanie umanitară, organizatorii și-au propus să desfășoare o serie de evenimente de excepție, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist și dizabilități asociate.

Scopul campaniei "Music for Autism" este să se aducă la cunoștință provocările întâlnite, zilnic, de copiii cu dizabilități împreună cu familiile lor.

Rolul acestei campanii este de a educa și sensibiliza publicul la mesajul "autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă contact și comunicare limitată cu alte persoane și interes foarte restrâns".

Prețul unui bilet la acest eveniment este 45 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Lora cântă  la Mangalia,  de Dragobete
Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Ce trebuie să facem de Dragobete
Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Colegiul de Marină se mută la Școala 15
Pagina a fost generata in 1.2245 secunde