Trupa "SPAM" vă invită la o seară de muzici cu mesaje serioase

301
Trupa

Articole de la același autor

Joia aceasta, pe 30 ianuarie, de la ora 19.00, constănțenii sunt așteptați în clubul "Doors", pentru o reîntâlnire cu trupa "SPAM", care revine, de data aceasta, într-o formulă-surpriză și cu multe, multe cântece, unele mai vechi, altele mai noi. În prezent, formația în are în componență pe  Cosmin Vaman (voce și chitară), Alexandra Andrei (voce), Eugen Toboș (chitară solo), Tudor Olaru (bass), Ciprian Diaconu (tobe). 


Artiștii se declară melomani convinși, cu o experiență pe scenă de zeci de ani. Ei au devenit, însă, cunoscuți odată cu lansarea melodiei "Cele mai frumoase", aceasta fiind, la acest moment, una dintre cele mai fredonate piese, cu peste 200.000 de vizualizări pe Youtube. 


De asemenea, până acum au scos două albume, "Drumul" și "Facem dragoste", iar în prezent lucrează la cel de-al treilea album, intitulat "Dor", cu angajamentul de a continua să scrie și să cânte muzică romantică. Așadar, dacă doriți să ieșiți din casă, trupa "SPAM" este amuzantă, cântă antrenant, au piese vesele și armonioase, muzici cu mesaje serioase, tratând probleme sociale și sentimentale, temperate de glumițele din pauzele dintre piese. Prețul unui bilet este 35 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Stire din Cultură-Educație : Patru seri de concerte, la Clubul "Doors"
Pagina a fost generata in 0.4197 secunde