Trupa "Fără Zahăr", în concert la Vama Veche

282
Trupa

Articole de la același autor

Trupa "Fără Zahăr" va concerta, pe 26 iulie, de la ora 23.00, la terasa "Papa la Șoni" din Vama Veche. 
Pentru cei care nu știu, "Fără Zahăr" este o trupă de muzică și umor, abordând mai multe genuri muzicale pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului. Soliștii trupei provin din regiunea Moldova a României și cântă predominant în graiul moldovenesc. 


În anul 1995, Bobi, unul dintre membrii formației, i-a propus lui Bobo să facă parte din trupa de umor a liceului la care învățau. "Patrula Zero" scrie sketch-uri umoristice cu ironii la adresa profesorilor, pe care le interpretează cu succes la balurile bobocilor și alte petreceri. Grupul activează până în anul 1997, când cea mai mare parte din componenți termină clasa a XII-a. Mai departe, Bobi și Bobo părăsesc orașul natal și se fac studenți în Iași. 


Trupa "Fără Zahăr" se naște la 3 ianuarie 2001, la inițiativa lui Bobo. Bobi este cel care-i dă numele. Trupa își începe activitatea în Cenaclul "Moldavia", cenaclul de muzică folk al Casei de Cultură a Studenților din Iași, unde are loc primul contact cu scena și publicul studențesc. 


În același timp, trupa colaborează și cu Teatrul "Ludic", participând la o serie de festivaluri naționale de satiră și umor. Ulterior, în vara anului 2002, "Fără Zahăr" trimite câteva CD-uri demo la diferite case de producție din București. Demo-urile conțin trei piese: "Sandu", "Stella" și "Hip-hop ș-așa", înregistrate într-o cameră de cămin, cu un microfon de chat și un calculator. De atunci, băieții au susținut numeroase concerte în întreaga țară. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.597 secunde