"Tristele și Ponticele", la Teatrul de Stat

152

Articole de la același autor

Maestrul Emil Boroghină revine, sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 19.00, pe scena Teatrului de Stat din Constanța (TSC), cu spectacolul "Ovidiu. Tristele și Ponticele", realizat în colaborare cu Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova. 


Prin punerea în scenă, cu mijloace moderne, a operei poetului Ovidiu, colectivul TSC își propune racordarea la valorile culturii universale, pentru că Ovidiu nu este doar un poet al lumii, ci este mai ales al nostru, îndeosebi prin "Tristele și Ponticele", iar trecerea a 2.000 de ani de la moartea lui pe țărmurile Tomisului îi reconfirmă valoarea.


Duminică, 26 noiembrie, la ora 19.00, publicul constănțean va putea lua parte și la spectacolul "Să ne răzbunăm, iubito!", o comedie spumoasă, după un text al lui Georges Feydeau, cu răsturnări de situație care surprind în mod plăcut publicul. 


În rolurile principale poate fi aplaudat cuplul Maria Lupu - Mihai Sorin Vasilescu, alături de care vor urca pe scenă Remus Archip, Dan Cojocaru, Laura Iordan Adrian, Liliana Bărăscu, Mirela Pană, Adrian Dumitrescu și Cosmin Mihale. Regia artistică este semnată Felicia Dalu, iar scenografia, Mihai Pastramagiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Încă un spectacol  cu Scufița Roșie
Pagina a fost generata in 0.3443 secunde