Trei spectacole de excepție la Teatrul de Stat Constanța. Cine urcă pe scenă

276
Trei spectacole de excepție la Teatrul de Stat Constanța. Cine urcă pe scenă - treispectacolelateatruldestat-1554324581.jpg

Articole recomandate

Începutul lunii aprilie aduce, la Teatrul de Stat din Constanța, 3 spectacole inspirate din textele unor autori din diverse perioade, de la Tennessee Williams până la Mihail Zoșcenko sau Andrzej Saramonowicz.


Vineri, 5 aprilie 2019, începând cu ora 19.00, este programat "Veethoven, făi!", un spectacol ce spune povestea unei doctorițe autoclaustrate și obsedate de Beethoven, un fel de Miss Havisham al cărei singur vizitator este Piranda furnizoare de lapte dimineața. Textul îi aparține Lanei Moscaliuc și regia lui Iulian Enache după o idee de Mihail Zoșcenko, protagoniștii spectacolului fiind Lana Moscaliuc, Luiza Martinescu, Remus Archip.


Sâmbătă, 6 aprilie 2019, de la ora 19.00, publicul este invitat să intre în atmosfera specială a "Menajeriei de sticlă". "Menajeria de sticlă" este una dintre cele mai jucate piese ale celebrului dramaturg american Tennessee Williams. Textul vorbește despre o lume care trăiește la granița dintre realitate și fantezie; o lume plină de sensibilitate, creată din intensitatea relațiilor. Spectacolul realizat de Diana Mititelu la Teatrul de Stat Constanța prilejuiește spectatorilor o întâlnire emoționantă cu unul dintre cele mai frumoase texte din dramaturgia secolului XX. Nina Udrescu, Marian Adochitei, Lana Moscaliuc și Andrei Cantaragiu realizează, în filigran, creații actoricești remarcabile, într-o poveste despre iubire și speranță.
Duminică, 7 aprilie 2019, de la ora 19:00, la Teatrul de Stat Constanța se poate viziona povestea a șapte bărbați care "cred că femeile sunt dușmanul lor principal, dar, de fapt, nu e unul care să nu le iubească până la Dumnezeu și înapoi". Testosteron este "o comedie cult a regizorului și producătorului polonez Andrzej Saramonowicz, jucată cu mare succes pe multe dintre scenele lumii. Varianta de la Constanța a regizorului Traian Șoimu a câștigat aprecierile publicului, bucurându-se de un mare succes în egală măsură și la Gala Națională a Comediei de la Galați. Actorii care ne vor încânta în cadrul piesei sunt Marian Adochitei, Bogdan Caragea, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Andu Axente, Alexandru Medveghi, Adrian Dumitrescu.
Madlena CĂLUGĂREANU


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4114 secunde