Transformă copilul în vedetă pe Tărâmul Magic!

223
Transformă copilul în vedetă pe Tărâmul Magic! - transformacopilul-1481825118.jpg

Articole de la același autor

Un Moș Crăciun de neuitat, asta au promis organizatorii Festivalului Iernii 2016, găzduit de Parcul Tăbăcărie, provocând părinții să-și filmeze copiii interpretând, cu intonație, vraja rostită de fermecătoarele Sara, Mara și Barbara, gazdele Tărâmului Magic, după care să trimită materialul video prin mesaj privat pe pagina de Facebook a acestui eveniment învăluit în mister.


Vrăjitoarele vor forma un comitet central și vor alege pe cel/cea mai bun/bună ucenic/ucenică, care-și va da "examenul" în cadrul spectacolului, în fața spectatorilor. Data-limită pentru primirea filmulețelor este 29 decembrie.


Așadar, Tărâmul Magic al Crăciunului se pregătește, deja, pentru primirea celui mai drag Moș de pe pământ care va avea loc duminică, 18 decembrie, la ora 17!


Până atunci, însă, astăzi, de la ora 18, constănțenii sunt așteptați la spectacolul "Poveștile lumii într-un... cazan", care, încă de la deschiderea Tărâmului Magic, le are drept protagoniste pe cele trei vrăjitoare care încearcă să îl aducă pe Moș Crăciun. 


Sâmbătă, 17 decembrie, gazdele au pregătit un alt eveniment-surpriză: "60 de ani de teatru de copii la malul mării". Mascota Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" vine pe scena Castelului Fermecat, pentru a fi alături de toți copiii care vin să îl sărbătorească la împlinirea venerabilei vârste. Spectacole aniversare, concerte, precum și multe alte surprize vă așteaptă sâmbătă, începând cu ora 18, în Tărâmul Magic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1914 secunde