"Traian Summer Camp", pentru elevii defavorizați

445
7

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Liceul Teoretic "Traian" organizează, pentru a treia vară, "Traian Summer Camp", în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Arhiepiscopia Tomisului, Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Constanța, RATC Constanța, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport și Școala Gimnazială nr. 1 Râmnicu de Jos.

Proiectul își propune să ofere unor elevi defavorizați din comuna Râmnicu de Jos posibilitatea de a petrece într-o manieră creativă câteva zile din vacanța de vară. Activitățile prevăzute în proiect vor stimula imaginația copiilor, punând în valoare potențialul fiecărui participant.

Liceul Teoretic "Traian", cu ajutorul partenerilor și sponsorilor implicați, se dovedește a fi un membru activ în acțiunile comunității locale, impunând voluntariatul ca o formă importantă de educație informală.

Invitat special este tânărul iluzionist Ciprian Morți, student anul III, cu bursă de merit, la University of Hull din Marea Britanie, Facultatea de Arte Dramatice, Muzică și TV, membru atestat de Asociația Magicienilor și Iluzioniștilor din România, fiind clasat în topul primilor 10 magicieni din țara noastră. 

Comentează știrea

Bravo ISJ!
25 iulie 2016
Frumos proiect

Felicitari voluntarilor implicati!

Magie alba
25 iulie 2016
sau teleportare

Baiatul asta talentat, student in Anglia, nu poate printr-un numar de magie si iluzionism sa faca sa dispara directorii incompetenti de la conducerea scolilor? Nu de tot, sa-i "transfere" la alte locuri de munca.

Stan Summer Camp
25 iulie 2016
Cercetasi si ghiocei

In vara asta, voluntarii de la DB participa la primul curs de instruire din seria OSANAUA MEA, CEA MAI CEA...din Romaniaaaaa! Din pacate nu s-au inscris decat vreo 10, la primul antrenament s-au prezentat doar 5, unul a stat pe bancuta si ceilalti patru mai au mult de invatat........Nu-I asa usor cu osanaua....Michi mai are mult de lucru cu ei. Ghiocei, renuntati la inhibitii si prejudecati, si pupati mai vârtos locul indicat de sefa si stapana voastra! Ce naiba, ati dezamagit-o..

nu-i rau,
25 iulie 2016
dar se poate si mai bine

Asta-i curs ptr pupincuristi veritabili. Cei care s-au prezentat la evaluarea de joi au fost ....suplinitori. Artileria grea pregatita de miha de patru ani încoace e pe drum, o sa participe la consiliul din septembrie. Atunci o sa fie mai palpitant, gen thriller- horror - science - fiction combinat cu cascadorii rasului.

Răspuns la: Cercetasi si ghiocei
Adăugat de : Stan Summer Camp, 25 iulie 2016
In vara asta, voluntarii de la DB participa la primul curs de instruire din seria OSANAUA MEA, CEA MAI CEA...din Romaniaaaaa! Din pacate nu s-au...
Chiar
25 iulie 2016
asta sunt!

Cascadorii rasului - ''Stan si Bran'', adica stan si dimitriev - si la propriu si la figurat. Cuplul caraghios, comic (tragi-comic), penibil si de tot rasul si de tot... rahatul al invatamantului constantean.

Răspuns la: dar se poate si mai bine
Adăugat de : nu-i rau,, 25 iulie 2016
Asta-i curs ptr pupincuristi veritabili. Cei care s-au prezentat la evaluarea de joi au fost ....suplinitori. Artileria grea pregatita de miha...
cascadorii
25 iulie 2016
cascadorii

Continua stan sa mai faca ceva... cascadorii... d-alea imputite de-ale ei... Cat o sa mai mearga si cu cascadoriile astea?! Nu e stan un cascador priceput, asa cum nu e la nimic priceputa. Ii fac altii partea grea si fara astia toti, n-ar reusi nimic. O sa-si franga fundul ala osos impletind la tot felul de cascadorii de rahat. A cam inceput sa-si dea si ea seama ca s-a incurcat in ele.

Răspuns la: asta sunt!
Adăugat de : Chiar, 25 iulie 2016
Cascadorii rasului - ''Stan si Bran'', adica stan si dimitriev - si la propriu si la figurat. Cuplul caraghios, comic (tragi-comic), penibil si de...
ha, ha, ha,
25 iulie 2016
poate Stan Summer Camping!

Ce cursuri sa faca tanti Stan? Ea are nevoie de odihna, ca are creierasul obosit de-atatea urzeli si manipulari. Nici ea nu m ai stie când minte si când spune adevarul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6506 secunde