Toți K1 pentru România. Concert extraordinar de evocare istorică, dedicat Centenarului Marii Uniri

540

Articole de la același autor

Piața Ovidiu va găzdui astăzi, începând cu ora 19, un concert extraordinar, dedicat Centenarului Marii Uniri a României. Este vorba despre un spectacol de evocare istorică, în care teatrul se îmbină cu muzica și artele vizuale, într-un concept unic.

Turneul Toți K1 pentru România – Unirea, Visul unei națiuni ajunge la Constanța. Primăria Capitalei, prin Teatrul Excelsior, a demarat începând cu luna mai 2018 turneul național Toți K1 pentru România - Unirea, Visul unei Națiuni, alături de Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, Proiect K1, Tuan, Iuliana Tudor, Mihaela Rădescu, Vlad Rădescu, Sorin Francu, Daniel Lazăr și grupul Crai Nou.

"«Unirea face puterea» nu este doar un slogan. Este o realitate dovedită practic în situații dintre cele mai diferite. Acum, când ne pregătim să aniversăm Centenarul Marii Uniri de la 1918, a fi uniți devine imperativ pentru că doar împreună, sprijinindu-ne unii pe alții, și cu toții țara, putem spera într-o viață mai bună. Pentru proiectul Toți K1 pentru România - Unirea, Visul unei Națiuni, Primăria Capitalei, prin Teatrul Excelsior, își dorește să devină un catalizator al sentimentului patriotic, iar prin aducerea în fața românilor a cântecelor noastre ne dorim să redeșteptăm ceea ce fiecare dintre noi poartă în suflet: dragostea de țară", precizează organizatorii.

Artiștii care vor urca pe scenă își dau mâna pentru realizarea unui spectacol unic, pentru unitate, pentru prietenie, pentru România. Toți românii sunt invitați să se bucure de un show de excepție, în care valoarea spirituală a cuvântului și a marilor cântece ale neamului românesc va găsi neașteptate reverberații în contemporaneitate.

Ansamblurile

etniilor dobrogene,

pe scena din Piața Ovidiu

Programul serii cuprinde, de la ora 19.00 la ora 19.20, o reprezentație a Coralei Arhiepiscopiei Tomisului, urmată de o reprezentație a Ansamblului Folcloric Karasa al Comunității Tătarilor. De la ora 19.40, va urca pe scenă Ansamblul Elpis al Comunității Elene, apoi, de la ora 20.15, Ansamblul Iholu al Comunității Aromânilor. La ora 20.45 va fi momentul de introducere a concertului Toți K1 pentru România. Spectacolul se încheie la ora 22.30.

Restricții de circulație, astăzi, în Peninsulă

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, circulația rutieră va fi restricționată în zona peninsulară, astăzi, între orele 15.00 și 22.30. Traficul va fi închis la intersecția străzii Marc Aureliu cu strada Dimitrie Cantemir, la intersecția străzii Vasile Canarache cu strada Sulmona, la intersecția străzii Mircea cel Bătrân cu strada Sulmona, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Sulmona, la intersecția străzii Traian cu strada Sulmona, la intersecția străzii Revoluției din 22 Decembrie 1989 cu strada Crângului și pe strada Arhiepiscopiei, în spatele scenei musicale. De asemenea, în perioada desfășurării evenimentului, strada Marc Aureliu va avea sens dublu de mers.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2018
Stire din Cultură-Educație : Louis King cântă  la Constanța
Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Stire din Cultură-Educație : Mike Godoroja cântă la Constanța
Pagina a fost generata in 1.0656 secunde