"Tomisul Cultural", lansat la Târgul Gaudeamus

328

Articole de la același autor

Aflat la cea de-a VIII-a ediție, Târgul estival Gaudeamus și-a deschis… agenda de evenimente culturale, aseară, o dată cu primele lansări, care vor continua până luni, 15 august.

Proaspăt ieșit de sub tipar, cel de-al optulea număr al revistei "Tomisul Cultural" se va bucura de o lansare deosebită în această seară, la Târgul Gaudeamus, în cadrul evenimentelor găzduite, de la ora 19.30, de Ilinca Butucea.ca Butucea.

Remarcată în cei patru ani de existență și de reviste centrale precum "România literară", "Viața românească", "Argeș și scriptor" (Iași), revista constănțeană are și în acest număr un sumar bogat și in-solit, deopotrivă. În paginile sale întâlnim numele unor poeți din primul raft al unei librării: Ovidiu Genaru, Ion Pop, Ioan Es. Pop, Mihai Gălățanu.

Tot mâine, în desfășurătorul aceluiași prestigios târg Gaudeamus este pre-văzută o masă rotundă pe tema situației culturii constănțene și a proiectelor cul-turale necesare pentru oraș, în trans-misiune directă pe internet, cu proiecție în cortul Gaudeamus. Participă: dr. Angelo Mitchievici, președintele de onoare al târgului, dr. Doina Păuleanu, director al Muzeului de Artă, Ioan Stanomir, politolog, profesor universitar la Facultatea de Științe Politice a Universității din București, primarul orașului Constanța, Decebal Făgădău. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Artă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1051 secunde