Tolba plină de premii pentru elevii Colegiului de Arte "Regina Maria"

808

Articole de la același autor

Mini-vacanța de Rusalii le-a oferit elevilor Colegiului Național de Arte "Regina Maria" un bun prilej de a-și completa palmaresul cu noi premii. Astfel, în perioada 25-28 mai, ei au participat, la Târgu-Jiu, la ediția a XVI-a a Concursului de Muzică, Arte Vizuale și Arta Actorului "Orpheus", organizat de Liceul de Arte "Constantin Brăiloiu" din Târgu Jiu. 


Pentru acest concurs, elevii de la secția Arta Actorului au pregătit un repertoriu consistent care a cuprins atât poezie, cât și proză. Competiția a reunit elevii claselor IX-XII din licee vocaționale din țară. Printre cei remarcați de membrii juriului, s-au numărat și elevii constănțeni Ana-Maria Trofin (clasa a XI-a), Daria Panaite (clasa a X-a), Beatrice Georgiana Marciuc (clasa a IX-a), care a obținut și premiul întâi, Nicoleta Zghibarță (clasa a XI-a), Roberto Florian Savu (clasa a X-a) - premiul II, Carol Tudor Savin (clasa a XI-a), Maria Victoria Galanton (clasa a X-a), Andreea Maria Ciurea (clasa a IX-a) - premiul III, Ada Alexandra Rusu (clasa a XI-a), Otilia Teodora Alexiu (clasa a X-a), Cristina Cristea și Andrei Calu (clasa a IX-a) - mențiune. 


Elevii Colegiului Na-țional de Arte "Regina Maria" au fost pregătiți de conf. univ. dr. Dana Enache, iar efortul depus de aceasta s-a concretizat în numeroasele premii obținute. Președintele juriului, actorul Radu Bogdan Ghelu, a considerat că această competiție a fost, de fapt, "un adevărat atelier de teatru profesionist" și că elevii participanți "au clasă, au stofă și-s croiți cu talent". 


Pe elevii coordonați de conf. univ. dr. Dana Enache îi mai puteți vedea pe 21 iunie, în spectacolul cu piesa "Hamlet", din cadrul Festivalului Internațional de Teatru Antic "Miturile Cetății" 2018. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5144 secunde