Titlul de "Miss Diaspora 2012" a ajuns în Australia

754
Titlul de
Festivalul Callatis, revenit acasă, la Mangalia, a debutat, vineri seara, cu concursul "Miss Diaspora 2012". Desfășurat în Portul Turistic din Mangalia, prezentat de Richy Dandel, concursul a adus pe scenă 18 concurente.


Concursul "Miss Diaspora 2012" a fost organizat de Asociația Pro Familia și Primăria Mangalia, în parteneriat cu Complexul "Paradiso". Cele 18 tinere românce stabilite peste hotare au fost selecționate în baza preselecțiilor ce au avut loc în țările în care locuiesc, în prezent, fiecare dintre ele. 
 

Juriul care a cântărit care dintre concurente sunt și cele mai frumoase, dar și cele mai inteligente a fost compus din Iuliana Stancu - președinte, Cristian Mihăilescu, Felicia Filip, Iustinian Radu, Florentina Satmari, Leonard Tănase (consilier local), Vasilică Rusu (director al Sanatoriului Balnear Techirghiol) și Cristian Bărhălescu (secretar MDRT).


La final, trofeul "Miss Diaspora 2012" a ajuns la Bianca Lazăr din Australia. Bianca este născută în 1995, la Melbourne. Ea provine dintr-o familie cu ambii părinți români. Mama este din Bucovina, iar tatăl din Bacău. Este elevă în clasa a XI-a. Tânăra este campioană de dans la Australian Dancesport Championships, la categoria dansuri latine și clasice. 


Premiul I al concursului a ajuns la Teodora Irina Petrescu (Germania), premiul al II-lea a fost adjudecat de Adelina Andronic (Italia), iar premiul al III-lea a fost câștigat de Diana Elena Ciubotaru (Italia). De asemenea, în cadrul concursului a mai fost acordat premiul de popularitate care în acest an a fost câștigat de Alexandra Talapan din Spania. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : Carte la nisip, în Mangalia
Pagina a fost generata in 0.4311 secunde