Tinerii, preocupați de energia verde

211
Tinerii, preocupați de energia verde - universitateamaritimaconstanta1-1525615110.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 9 mai, începând cu ora 11.30, Centrul Clusterului Transfrontalier al Energiei Verzi Constanța-Dobrich, din cadrul Universității Maritime din Constanța, va organiza cea de-a doua ediție a evenimentului "Tinerii și energia verde".

Potrivit reprezentanților UMC, manifestarea va avea forma unei sesiuni științifice de prezentare de postere și se adresează elevilor și tinerilor cercetători constănțeni, proveniți din instituțiile membre ale Clusterului și nu numai. În același timp, evenimentul are drept obiectiv prezentarea viziunii tinerilor cu privire la importanța pătrunderii energiei verzi în domenii de activitate specifice zonei noastre, toate acestea conducând la creșterea gradului de conștientizare a societății cu privire la importanța și aportul adus de tineri în dezvoltarea sustenabilă a zonei.

"Acest mod de comunicare a rezultatelor cercetărilor tinerilor preocupați de beneficiile utilizării energiei verzi este binevenit, participanții având ocazia de a interacționa într-un cadru mai puțin formal, sub îndrumarea cadrelor didactice coordonatoare. Totodată, pentru expozanți, participarea la sesiune va fi un exercițiu pregătitor foarte util pentru viitoarea etapă din viața lor profesională, care va presupune prezentări orale ale muncii lor", au declarat cei de la UMC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2882 secunde