Tinerii constănțeni, interesați să meargă la facultate în Marea Britanie

346

Articole de la același autor

Tinerii constănțeni și nu numai au avut ocazia, sâmbătă, să întâlnească mai mulți reprezentanți ai universităților din Marea Britanie, în cadrul unui eveniment de tip Open Day. Discuțiile au avut loc la Biblioteca Județeană "I.N. Roman Constanța" și a fost găzduită de UK Connect Training, o companie de consultanță educațională, al cărui sediu central se află în Londra, capitala Regatului Unit.


Întâlnirea a avut ca scop informarea tinerilor despre avantajele unuia dintre cele mai prestigioase sisteme de învățământ superior din Europa. Gazda evenimentului, Romulus Maziliu, director al UK Connect Training a avut plăcerea de a le prezenta celor interesați ofertele de studii, precum și oportunitățile pe care un student le poate avea atât în timpul studiilor pe teritoriul britanic, cât și după finalizarea acestora.


Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de întrebări. Reprezentanții britanici s-au declarat încântați de interesul tinerilor români de a-și consolida viitoarele cariere la universitățile de top cu care Marea Britanie este recunoscută pe plan internațional. 
În continuare, tinerii constănțeni interesați pot afla mai multe informații de la reprezentanții UK Connect Training, pe care îi găsesc la sediul din bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr.112, blocul L8, scara A, apartament 1 (zona City Park).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2915 secunde