TESTAMENTUL REGELUI MIHAI ESTE GATA!

1608
TESTAMENTUL REGELUI MIHAI ESTE GATA! - regele-1510835678.jpg

Articole recomandate

Potrivit Șefului Casei Regale, Andrew Popper, Nicolae și-a pierdut calitatea de principe și că nu i se permite să îl vadă pe Regele Mihai pe patul de moarte. Acesta a făcut și precizări legate de testamentul Regelui Mihai. 


Andrew a declarat că Nicolae Medforth-Mills, nepotul fostului suveran, nu va fi inclus nici în testamentul Regelui Mihai, testament care este deja semnat, dar al cărei conținut rămâne, totuși, misterios.


După moartea Regelui, averea se va împărți, foarte probabil, în mod egal între cele cinci fiice, indiferent de titlul pe care îl au sau nu în Casa Regală.

 "El nu e membru al familiei regale. (...) Proprietățile vor fi moștenite de cele cinci fiice. (...) Înainte și după august 2015, nu avea interese patrimoniale. Nu s-au produs schimbări în testament. El nu a fost inclus niciodată în testament. El nu are un interes succesoral în averea Regelui Mihai. Nu a fost în testament înainte, nici acum și nici nu va fi niciodată. Va moșteni doar în momentul în care mama sa va decide să-i lase o parte din avere. Miza este doar la o acțiune dinastică: dacă poate să aibă sau nu un titlu, sau să fie în linia de succesiune. Au fost decise de Regele Mihai", a spus Andrew Popper la TVR1.


Averea Regelui Mihai a constituit subiectul multor dezbateri și speculații, însă bunurile Casei Regale au rămas până astăzui un subiect tabu iar Casa Regală nu a făcut niciodată declarații publice despre bani și avere. După 2000, regelui Mihai i s-au restituit multe dintre proprietățile confiscate de comuniști.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3707 secunde