TENTATIVĂ DE FRAUDĂ LA REZIDENȚIAT? Sistemul informatic s-a blocat. Posibile erori la cheia de control

1311
TENTATIVĂ DE FRAUDĂ LA REZIDENȚIAT? Sistemul informatic s-a blocat. Posibile erori la cheia de control - rez-1511098770.jpg

Articole recomandate

Peste 6.800 de absolvenți ai facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie au susținut, astăzi, examenul de intrare în rezidențiat, cei mai mulți candidați, peste 5.000, fiind în domeniul medicinei. La nivel național au fost scoase la concurs aproape 4.000 de locuri și posturi, iar cea mai mare concurență - 4,9 candidați pe loc - este la Medicină dentară. 


La fel ca în anii trecuți, concursul s-a desfășurat în șase centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara. Absolvenții facultăților de Medicină, Medicină dentară și Farmacie au putut concura pe un număr de 3.565 locuri și posturi pentru medicină, 258 locuri pentru Medicină dentară și 136 locuri și posturi pentru Farmacie, iar la concurs s-au înscris 6.818 candidați. 


Concursul s-a desfășurat sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări, pe o durată de patru ore iar ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obținut, în limita locurilor/posturilor publicate pentru fiecare domeniu în centrul universitar de concurs. 


Însă, în urmă cu puțin timp, am fost anunțați că odată ce s-a trecut la corectarea lucrărilor, sistemul informatic s-a blocat. O parte dintre părinții aflați la fața locului acuză că această problemă ar putea influența evaluarea lucrărilor. Rămâne de văzut cât va dura acest blocaj informatic și care vor fi urmările.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8312 secunde