Tensiunile de la Liceul "Ovidius". Ședința de deseară, mutată la Aristocratos, în Mamaia

1428
5
Tensiunile de la Liceul
Informațiile difuzate de "Cuget Liber" cu referire la tensiunile de la Liceul "Ovidius", pe baza organizării banchetului claselor a XII-a, nu au rămas fără ecou. 


După ce am prezentat punctele de vedere ale unui părinte, ale conducerii școlii și ale conducerii ISJ Constanța, am primit și o veste mai mult sau mai puțin așteptată. 


Astfel, ședința elevilor și a părinților nu se va mai desfășura în incinta Liceului "Ovidius", ci la complexul Aristocratos din Mamaia, ora rămânând aceeași, 19.00. 


De precizat că firma care vrea să organizeze evenimentul se numește Sensation, iar fiecare copil ar avea de achitat 380 + 60 lei. 








Comentează știrea

Ion
10 noiembrie 2017
Demitere

Această Doamnă Director se crede la ea acasă. Voi susține împreună cu mai mulți părinți demiterea ei. Este inacceptabil comportamentul ei de partid unic cum a spus cineva bine. Jigneste copi, îi amenință și când este întrebată nu recunoaște. Rog toți părinții să nu le mai fie frică să decât cum se conduce acest liceu rămas o umbră a ceea ce a fost.

Cetatean
10 noiembrie 2017
De ce?

De ce trebuie sa precizați suma de bani? Cu ce ajuta cititorul daca stiu asta

alina dumittru
10 noiembrie 2017
ref demitere

pt binele generatiilor actuale si viitoare, TREBUIE demisa dna.director, care a facut din acest liceu o "ferma", ea considerand elevii niste animale care trebui domesticite dandu-le 2 si 3, amenintandu-i cu exmatricularea sau apelandu-i cu boilor, cretinilor,nesimtitilor..din exterior toti vad gardul(liceu de prestigiu, conditii de invatat, laboratoare perfomante,clase dotate,etc) dar cand intri dupa gard..incepi sa dai bani pt banci,pt table,pt fondul clasei,pt TOT.Unde este perfomanta ei ca director in gestionarea si conducerea acestui liceu???se crede intangibila..dar va veni si ziua dreptatii.

Răspuns la: Demitere
Adăugat de : Ion, 10 noiembrie 2017
Această Doamnă Director se crede la ea acasă. Voi susține împreună cu mai mulți părinți demiterea ei. Este inacceptabil comportamentul ei de...
noname
11 noiembrie 2017
pt alina dumitru

D-na Anghel nu se comporta asa cum mincinos spuneti dvs....nimeni nu va obliga sa dati copilul la Ovidius nimeni nu va obliga sa platiti nimic ...daca clasele arata cum arata este pt ca autoritatile locale nu fac investititi iar elevii distrug si lasa in urma mormane de mizerie ...asa sunt obisnuiti de acasa sa aibe servitori care sa stranga dupa ei...mai bine v-ati ocupa de educatia dvs ..se vede clar ca aveti nevoie...mintiti cu nerusinare.

Ion
11 noiembrie 2017
Pentru No Name

Doamna directoare vă tremura mână pe telefon când a-ți scris comentariul...aveți foarte multe greșeli de ortografie dar demonstrează nivelul dumneavoastră de educație. Se vor demonstra situațiile în care anumite persoane au intrat în acest liceu anchetele merg înainte va veni ziua judecății. Sunteți o penală nedovedita momentan cu prezumția de nevinovăție. Demitere pentru că nu ai bunul simț de a-ți da demisia.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4236 secunde