TELECOM serbează 23 de ani de existență

209
TELECOM serbează 23 de ani de existență - telecom-1400171598.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, cu prilejul Zilei Internaționale a Telecomunicațiilor, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații serbează cei 23 de ani de existență, pentru prima dată fără prof. ing. Gheorghe Gavrilă în calitate de director, dar a transmis un emoționant mesaj.


Manifestările debutează, la ora 10, cu un moment artistic pregătit de elevii tuturor nivelurilor, sub coordonarea profesoarelor de limba română Ioana Dunel Grigoraș și Elena Toma.


Va urma înmânarea celor 136 de diplome de excelență și merit ce revin elevilor care au obținut premii și mențiuni la olimpiadele și concursu-rile școlare județene, naționale și internaționale. Dintre aceștia i-am reținut pe Robert Grațianu, a XII-a F, câștigătorul unei mențiuni la Olim-piada națională de tehnologii, pe Pavel Bogdan, a IX-a B, care a obținut tot o mențiune la Concursul național de matematică "Adolf Haimovici", ori elevul Daniel Lazăr, a XII-a D, cel care a petrecut o săptămână la Londra ca urmare a unui premiu câștigat la concursul organizat de Junior Achievement. Lor li se adaugă elevul Ale-xandru Cristian Bârlădeanu, clasa a XII-a B, cel care a intrat primul acum patru ani și a continuat să-și confirme valoarea. De ase-menea, vor fi premiați profesorii care au pregă-tit loturile ce au reprezentat liceul cu cinste.


Sărbătorii de la TELECOM i se alătură actorii constănțeni Luiza Sarivan și Bogdan Caragea, cu o scenetă din Caragiale și un moment poetic aparținând lui Marin Sorescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4397 secunde