"TeleȘcoala profesorilor", programul de formare pentru cadrele didactice organizat de MEC și TVR

170

Articole recomandate

Ministerul Educației și Cercetării va organiza, împreună cu Televiziunea Română, programul de formare pentru cadrele didactice "TeleȘcoala profesorilor", care va include 15 cursuri privind utilizarea platformelor educaționale pentru susținerea de lecții online.


Potrivit unui comunicat de presă al MEC transmis marți, tematica abordată vizează funcționalitățile puse la dispoziție, în mod gratuit, de către Google și Microsoft, respectiv platformele G Suite for Education și Microsoft Office 365.


Cursurile vor fi difuzate începând cu data de 24 august, de luni până vineri, în intervalul orar 9,00 - 9,30, cu reluare în aceeași zi, în intervalul orar 15,00 - 15,30, pe postul TVR2.


Cursurile vor fi disponibile atât pe canalul de YouTube al Televiziunii Române, cât și pe cel al Ministerului Educației și Cercetării.


"Pentru că educația trebuie să continue în orice condiții, Ministerul Educației și Cercetării vine în sprijinul tuturor cadrelor didactice din România prin acest program de formare, un program complementar-suport, menit să susțină învățarea online atât de necesară în condițiile actuale", a declarat Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, citată în comunicat.


Programul se înscrie în Strategia de dezvoltare a competențelor cadrelor didactice pentru învățarea online. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.659 secunde