Ștefan Hrușcă revine pe scena Casei de Cultură

307
Ștefan Hrușcă revine pe scena Casei de Cultură - hrusca2-1517750691.jpg

Articole de la același autor

După o absență de un an, Ștefan Hrușcă revine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, cu recitalul folk "Fostele iubiri". El va putea fi admirat în data de 11 martie, începând cu ora 19.00. Așa că, dacă v-a fost dor de piesele "Un copac cu flori" sau "Rugă pentru părinți", nu ratați acest concert în care veți regăsi fiorul serilor de odinioară, dar și farmecul refrenelor fără vârstă.

Cariera lui Ștefan Hrușcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu "Flacăra". Apoi, între anii 1981 și 1984, el a străbătut țara dintr-un capăt într-altul și a cântat în peste o mie de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor de pretutindeni.

Cu un timbru vocal unic, Ștefan Hrușcă a devenit unul dintre cei mai iubiți folk-iști din România. Printre albumele sale de referință, se numără: "Rugă pentru părinți", "Urare pentru îndrăgostiți", "Fostele iubiri", "Balade speciale" și, desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde și cântece maramureșene.

Dacă în ultimele decenii concertele de colinde ale lui Ștefan Hrușcă au dobândit statutul de tradiție a sărbătorilor de iarnă românești, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma rarității și caracterului individual. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Paparudele pregătesc  un concert exploziv
Pagina a fost generata in 1.5521 secunde