Ștefan Bănică joacă în piesa "La Pulce"

de Mirabela ȘERBĂNESCU Luni, 29 Ianuarie 2018 230
Casa de Cultură a Sindicatelor aduce, în data de 13 februarie, ora 19.00, piesa „La Pulce” de Georges Feydeau, în regia lui Horațiu Mălăele, la Constanța. 


Din distribuție fac parte: Ștefan Bănică, Emilia Popescu, Gabriela Popescu, Teodora Stanciu, Valentin Teodosiu, George Ivașcu, Alexandru Bogdan, Gelu Nițu, Șerban Georgevici, Bogdan Mălăele, Dan Rădulescu, Delia Seceleanu, Gheorghe Dănilă, Bogdan Cotleț, Ruxandra Grecu, Simona Popescu, Rădița Roșu, Cristiana Domnița Iscru și Bogdan Ghițulescu.


Acțiunea piesei se petrece la Paris, unde, după mai mulți ani de căsnicie, Raymonde Chandebise începe să se îndoiască de fidelitatea soțului ei, Victor Emmanuel, lovit subit de impotență. Ea îi spune acest lucru celei mai bune prietene, Lucienne, și împreună decid să-l pună la încercare. 


La un moment dat, îi expediază soțului cu pricina o scrisoare ca din partea unei necunoscute, invitându-l la o întâlnire, iar Victor Emmanuel, nefiind interesat, îl trimite pe prietenul său, Tournel. 


Din acest moment încep să se ivească tot felul de încurcături, care mai de care mai amuzante.


Organizatorii spun că spectacolul provoacă râsul spectatorilor, dar și contrarierea lui, determinat de ambivalența fiecărui personaj care devine, pe rând, când farsor, când păcălit. Apoi, prin decor, lumină și muzică, scena devine un spațiu special, cu o putere nemaipomenită de transpunere a publicului într-o poveste de un comic savuros.


Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este cuprins între 100 și 120 lei.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei