Ștefan Bănică, înconjurat de femei, pe scena Casei de Cultură

202
Ștefan Bănică, înconjurat de femei, pe scena Casei de Cultură - stefanbanica-1486303018.jpg

Articole recomandate

Ștefan Bănică dă viață unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa "Jake și femeile lui", ce va fi prezentată vineri, 10 februarie, de la ora 19.30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța.
 
Piesa s-a jucat prima dată pe Broadway, în 1992, cu Alan Alda în rolul principal. În 1992, piesa a avut 245 de reprezentații pe Broadway. 


Jake este un scriitor de succes, care are relații cu probleme. Aflat la a doua căsătorie, în pragul unei crize, Jake examinează toate relațiile cu femeile din viața sa, suprapunând planul imaginar cu cel real, în speranța de a înțelege modul prin care ar putea fi un soț mai bun. Piesa permite spectatorului să intre în lumea interioară a celebrului autor, fiind în parte autobiografia celui mai mare dramaturg contemporan, Neil Simon. 


"«Jake și femeile lui» este unul dintre cele mai interesante spectacole pe care le-am jucat în cariera mea", a declarat Ștefan Bănică. 


Din distribuție, mai fac parte Carmen Tănase, Anca Dumitra, Andreea Vasile, Luminița Erga, Ada Galeș, Diana Roman, Nadiana Sălăgean, Roberta Mitrache. 


Preț bilet: 80 și 100 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pentru cei mari și mici
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Super show de hăhăială în Club Phoenix
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Spectacol la Fundația Giovanni Bosco
Pagina a fost generata in 0.4478 secunde