TEATRUL ROMÂNESC, ÎN DOLIU! A MURIT ACTRIȚA CARMEN STĂNESCU

14512
2

Articole recomandate

Actrița Carmen Stănescu a murit la vârsta de 92 de ani. Actrița a murit acasă, în somn, după o boală lungă.

Carmen Stănescu a fost o actriță de teatru și de film. A debutat în anul 1945 cu rolul Ecaterina Ivanovna în piesa "Frații Karamazov". De-a lungul carierei sale, a interpretat peste 30 de roluri pe scena Teatrului Național și a altor teatre din București.


Carmen Stănescu a absolvit Conservatorul Regal de Muzică și Artă Dramatică, promoția 1944-1948, la clasa profesoarei Mărioara Voiculescu.

La sfârșitul anului trecut, România a pierdut alte două mari actrite. Stela Popescu a murit în luna noiembrie, fiind găsită fără viață în propria casă. Câteva zile mai târziu, a murit și actrița Cristina Stamate, după mai multe zile în care a stat internată la Spitalul Floreasca din Capitală, scrie libertatea.ro, în exclusivitate. 


Comentează știrea

Artist
12 aprilie 2018
Teatru

Un monument de talent și cariera de film și scena. Fără egal și fără speranță sa mai existe asa o artistă. Uitata de vremurile nostre idioate! Ce păcat! Ce tristețe!

CHARRIER
12 aprilie 2018
oferi împrumuturi internaționale

Buna ziua Doamna si doamna Acest mesaj este pentru toti cei care au nevoie de un imprumut special pentru a-si reconstrui viata. Am capital de utilizat pentru a oferi împrumuturi internaționale pe termen scurt și lung, în special de la 2.000 € la 1.000.000 € pentru orice persoană serioasă care dorește împrumutul. dobândă de 3% pe an, în funcție de suma împrumutată, deoarece fiind particulară, nu vreau să încalc legea cu privire la cămilă. Puteți plăti mai mult de 1 până la 25 de ani în funcție de suma împrumutată. depinde de dvs. plățile lunare. Acest lucru recunoaște numai datoriile certificate de mână și piesele necesare. Pentru mai multe Pentru informații, vă rugăm să mă contactați prin e-mail: [email protected] sau numărul "Whatsapp": +33752369616

Pagina a fost generata in 1.9388 secunde