Teatrul "Oleg Danovski" a modificat prețul biletelor

299
2
Teatrul

Articole de la același autor

Începând de astăzi, prețul biletelor de spectacol pentru evenimentele organizate în foyer-ul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" - seri camerale, seri lirice etc. - va fi de 10 lei. Copiii și elevii, pe baza carnetului de elev vizat la zi, vor beneficia de acces gratuit. 


Prețul biletelor pentru spectacolele organizate în sala de la sediul teatrului vor avea următoarele valori: 8 lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; 15 lei pentru pensionari și studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi; 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, 50 lei, în funcție de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. 


Intrarea la spectacol se va face pe baza biletului de spectacol însoțit, după caz, de talonul de pensie, de carnetul de elev sau de carnetul de student.


Comentează știrea

spectator
13 martie 2017
zau ?

Dar de dezinsectie, deratizare si igienizare cand auzim ? Teatrul PUTE a urina de pisici, care isi fac nevoile peste tot, pe fotolii, sub scena, pe canapelele din foyer etc. RUSINEEE !!! Cum vreti sa vina lumea la teatru cand atitudinea conducerii este o bataie de joc la adresa spectatorilor si a artistilor care ies pe scena ? RUSINE !!!

NELU
13 martie 2017
LA SUBIECT

Nu asta este problema. Problema este ca de mult este necesara o renovare si modernizare totala. Avand in vedere ca se dau "ciuciu" bani, unii au bagat textul cu ...pisicile, adica, spectatorul de sus, nu vede mai mult ca "lacrimatia" domniei sale trebuie sa o faca la alte usi ce nu tin de conducerea teatrului, numai ca acolo i se inchide usa in nas.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Martie 2017
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pentru cei mici
Pagina a fost generata in 1.0863 secunde