Teatrul „Căluțul de Mare“ joacă în deplasare

de Mirabela ȘERBĂNESCU Marţi, 03 Decembrie 2019 157
Timp de trei zile, marți, 3 decembrie, miercuri, 4 decembrie și joi, 5 decembrie, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” joacă în deplasare spectacolul „Iată, vin colindători!”. Acesta va putea fi apreciat și de micuții care locuiesc în Lumina, Valul lui Traian și Limanu. Spectacolul poartă semnătura Anetei Forna Christu, iar muzica îi aparține lui Dicran Asarian. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi/ Daniela Manolache, Claudia Zaharia, Ion Ciolan, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Grațian Prisăcariu.


În „Iată, vin colindători!”, omul de zăpadă vorbește, ba chiar se și pornește cu pași vioi să aducă niște colindători la căsuța simpaticilor bunici de la marginea satului. 


Peste tot este zăpadă multă, dar bunicii o îndepărtează de pe cărarea pe care vor păși să colinde copiii. Aici, toți colindătorii sunt așteptați cu covrigi calzi și mere roșii. În cele din urmă, colindătorii vin cu plugușorul, cu sorcova, cu steaua, cu ursul, cu capra și cu bună seara. Pretutindeni răsună satul de glăscioarele lor și le umplu inima de bucurie bunicilor, dar și jucăușului cățeluș pe care-l cheamă simplu, „Cățel”.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei