"Te iubesc, dar nu pe tine", la Casa de Cultură

604

Articole de la același autor

"Te iubesc, dar nu pe tine", de Andreas Petrescu, este piesa la care sunt așteptați constănțenii, sâmbătă, 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Spectacolul regizat de George Buzoianu va începe la ora 20.00, iar prețul unui bilet este de 60 de lei. Din distribuție fac parte: Paula Chirilă/Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu/Doina Teodoru, Andreas Petrescu.

Fiecare om căsătorit, bărbat sau femeie, se gândește uneori cum ar fi să încerce măcar o dată sexul cu altă persoană. Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice și plăcere, susțin actorii acestei piese. Astfel, Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată, dar este nu numai o persoană naivă, ci și prost informată, deoarece este convinsă că soțul său, pe numele lui Andrei, este plecat și el în delegație.

Din nefericire, soțul se află în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soția se află la mulți kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc și încearcă să își ascundă amanții prin casă începe comedia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4911 secunde