Târg de universități în Marea Britanie, sâmbătă, la Biblioteca Județeană

297
Târg de universități în Marea Britanie, sâmbătă, la Biblioteca Județeană - ukconnect-1552000139.jpg

Articole de la același autor

Elevii și studenții din Constanța care au în plan să plece la studii sau chiar la muncă în străinătate pot afla, week-end-ul acesta, ce oportunități sunt în Marea Britanie. 


Sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 12, Biblioteca Județeană "I.N. Roman" din Constanța va găzdui evenimentul de tip Open Day, organizat de UK Connect Training LTd. În cadrul întâlnirilor, vor fi prezenți și reprezentanți ai universităților din Marea Britanie, pentru a oferi cât mai multe informații legate de ofertele de educație ale instituțiilor de învățământ. 


Compania, cu sediul central în Anglia, oferă posibilitatea de înscriere la una din universitățile partenere din Anglia. Studenții pot aplica pentru cursuri universitare sau cursuri de masterat și trebuie să aibă între 18 și 60 de ani și să cunoască limba engleză la nivel mediu, scris și vorbit. De asemenea, reprezentanții UK Connect oferă suport pentru a găsi o locuință pe durata școlii și un loc de muncă. Pentru toate acestea, studenții primesc 12.000 de lire pe an de la stat ca să se poată întreține. 


Începând cu luna mai 2018, UK Connect Training a deschis un punct de informare în orașul Constanța, pe strada Alexandru Lăpușneanu nr. 112, blocul L8, scara A, ap. 1, unde se pot face înscrieri pentru acest program.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3822 secunde