Tărâmul Magic al Crăciunului se deschide, astăzi, în Parcul Tăbăcărie

262

Articole de la același autor

Anul acesta, copiii vor beneficia de nenumărate surprize în Tărâmul Magic al Crăciunului, care se va deschide, astăzi, la ora 18.00, în Parcul Tăbăcărie. Aici, până pe 14 ianuarie 2018, constănțenii sunt așteptați, cu mic, cu mare, să asculte o mulțime de povești și să admire personaje îndrăgite de către cei mici. 


Ca urmare, publicul va deveni parte din poveste, participând activ la spectacole, alături de zecile de animatori și personaje de basm. În Casa Hobbiților, Atelierul Pinguinilor Muzicali, Atelierul de Magie, cel de Jucării și în Ambasada lui Moș Crăciun, copiii vor fi antrenați în multiple activități educative și artistice, spun organizatorii. Aici, cei mici vor învăța să creeze jucării și să le însuflețească, să cânte la diferite instrumente muzicale, să facă vrăji, să interpreteze povești, să își antreneze capacitățile imaginației creatoare și să învețe să se exprime liber, utilizând în special propriile capacități și talente. 


Toate atelierele sunt deschise în fiecare zi, între orele 11.00 și 21.00, iar intrarea este liberă, pe principiul primul venit, primul servit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5246 secunde