Sute de elevi din Mangalia, interesați de studii în America

283
2
Sute de elevi din Mangalia, interesați de studii în America - sutedeelevi-1475167641.jpg

Articole de la același autor

Ambasada Statelor Unite în România, alături de Consiliile Americane pentru Educație Internațională și de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, a invitat elevii din Liceul Teoretic "Callatis" să participe în programul FLEX 2017-2018. 


Programul de schimb de experiență FLEX este finanțat de către Departa-mentul de Stat al Guvernului Statelor Unite ale Americii și își propune să ofere liceenilor din România ocazia de a trăi în cadrul unei familii americane și de a studia într-un liceu american pe parcursul anului academic. Participarea în Programul FLEX este gratuită. 


În 2017-2018, la nivel global, aproximativ 900 de liceeni vor învăța în SUA în cadrul programului FLEX. Pentru România, au fost alocate 25 de burse. Elevii eligibili pot aplica online pentru acest program până pe 18 octombrie 2016. 


La prezentarea susținută de Eliza Chirilă, Country Representative American Councils for International Education, au participat 250 de elevi ai claselor a IX-a și a X-a, precum și cadre didactice din liceu. 


"Liceul Teoretic «Callatis» se mândrește cu reușita de anul trecut a elevei Andreea Pasăre, câștigătoarea unei burse din cele 25 de burse gratuite și care în prezent studiază clasa a XI-a într-un liceu din Statele Unite. Motivați de reușita colegei lor, un număr mare de liceeni și-au manifestat interesul pentru acest program", a declarat prof. Corina Mihalache, director și coordonator al acestei activități, alături de profesor psiholog Carmen Faliboga și profesor Livia Costache. 


Comentează știrea

Mitu
30 septembrie 2016
Bine asa

Plecati copii,ca Mangalia moare !

Mitu
30 septembrie 2016
Bine asa

Plecati copii,ca Mangalia moare !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3257 secunde