Surpriza lunii martie vine de la Teatrul "Oleg Danovski"

330
1
Surpriza lunii martie vine  de la Teatrul

Articole de la același autor

În ultimul week-end de februarie, conducerea Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" a programat poemul vocal-coregrafic "L’heure d’or de Paris", în coregrafia maestrului Horațiu Cherecheș. 


Soliști vor fi Daniela Vlădescu, Alina Mavrodin, Marius Eftimie, cărora li se vor alătura balerinii Adrian Mihaiu, Irina Ganea Mihaiu, Amalia Mîndruțiu, Nozomi Miura, Bogdan Bârsănescu, Laima Costa, Kanoko Suzuki, Jin Mizutani, Mihai Pâslaru, dar și maestrul.


Pentru luna viitoare, Teatrul "Oleg Danovski" a pregătit și o surpriză iubitorilor de spectacole muzicale. Începând cu luna martie, va intra în vigoare sistemul de pachete promoționale lunare, tip abonament, care este pus deja în vânzare. Acest pachet este disponibil și pentru pensionari, cu un preț redus. Tot din luna martie, prețul biletului pentru copii este de 8 lei, iar persoanelor cu handicap li se oferă intrarea gratuită la orice spectacol, împreună cu un însoțitor.


Melomanii constănțeni au la dispoziție două variante: pentru 14 spectacole - nouă bilete și cinci invitații -, prețul pachetului este de 135 lei, iar pentru pensionari - 120 lei. Mai există varianta de 10 spectacole, cu valoare de 100 lei, în care pot fi alese cinci reprezentații, iar invitațiile sunt valabile pentru patru Seri camerale și o Seară lirică.


De altfel, o seară camerală va fi oferită chiar de 1 Martie, urmată de o Gală a Mărțișorului, pe 4 martie, și de o altă gală pe 8 Martie, sugestiv intitulată "Te iubesc". 


Din agenda culturală a lunii am reținut cinci spectacole de operă - "Don Quijote" (5 martie), "Trubadurul" (12 martie), "Madama Butterfly" (18 martie), "O noapte la Veneția" (19 martie) și "Rigoletto" (25 martie). 


Luna se va încheia cu un Concert simfonic la pupitrul dirijor fiind invitat Mădălin Voicu.


Toate informațiile despre costuri și repertoriu pot fi găsite pe site-ul instituției, pe facebook și la agenția de bilete.


Comentează știrea

un spectator
25 februarie 2017
jenant

Cui ar trebui să îi fie rușine că ăsta dirijează la Constanța?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Seară lirică, la Teatrul "Oleg Danovski"
Pagina a fost generata in 0.6671 secunde